Sport

Labdarúgás: döntés előtt Bernd Storck!

Labdarúgás: döntés előtt Bernd Storck!

2017. április 6., csütörtök
Labdarúgás: döntés előtt Bernd Storck!
potugal_magyar_szokodi

Szokodi László úgy véli: a magyar szövetségi kapitány döntés előtt áll: komolyan veszi a hátralévő világbajnoki selejtezőket, vagy elkezdi építeni a jövő csapatát, egyben a felkészülést a következő Eb-selejtezőre.

Jönnek a fiatalok? A portugál - magyar mérkőzés előtt mindenki bizakodó volt a válogatott játékát illetően, hiszen az Eb-n remekül szereplő magyar csapat pont a portugálok ellen vívott nagy csatában szerzett pontot. Ismétlésre várt az a több ezer magyar, aki elkísérte a csapatot Lisszabonba, a Benfica Stadionba. A mérkőzés első húsz percét bírtuk, míg nem az újonc

Andre Silva

megmozdulása gólt ért. A válogatott összeesett a gól után, a pontos passzok elmaradtak, a hátvédek nem bírták tartani

Cristiano Ronaldót

, aki ugyancsak két gólt rúgott nekünk, mint Franciaországban.

Szalai

elöl le is sátorozhatott, mivel az egész mérkőzésen ha három labdát kapott… Ebből egy ment a kapu felé. Nem játszottunk jól. Nem volt szégyen kikapni az Eb-győztestől, de a várva várt jó szereplés elmaradt! Innen a vb-re való kijutás már csak matematikailag is minimális, hiszen ha minden mérkőzést megnyerünk, még akkor is a svájci és portugál csapatnak veszítenie kell többször is. A szakemberek körében már felmerült,

Storcknak

döntenie kell a vb-re való „kijutáshoz” még hátra levő mérkőzésekre megtartja a csapatot, vagy már most elkezdi átalakítani, fiatalítani és felkészíteni a 2020-as Eb-re történő kvalifikációt. Kitől lehet megválni?

Gera,

Dzsudzsák,

de van helyettük fiatal tehetség? A kapitány döntésére akár a június 5-én az orosz válogatott ellen pályára lépő csapat összeállításából már lehet következtetni!

Szokodi László

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.