Sport

Kosárlabda: megdönthetetlen csúcs Vásárhelyen + VIDEÓ

Kosárlabda: megdönthetetlen csúcs Vásárhelyen + VIDEÓ

2017. április 7., péntek
Kosárlabda: megdönthetetlen csúcs Vásárhelyen + VIDEÓ
hodmezovasarhely_Capak_u11

Az Országos Kenguru Kupa 7. fordulójában a Vásárhelyi Cápák játékosai elképesztő csúcsot állítottak fel a Hódtói Sportcsarnokban. A 3. számú régió "A" csoportjának harmadik mérkőzésén, a Szolnok ellen a csapat mind a 12 tagja bedobta a félidei büntetőjét. Ennél jobb eredményt nem lehet elérni, tehát ez megdönthetetlen csúcs. Az egyik szülő a gárda minden meccsét videóra veszi, így az ő jóvoltából meg is lett örökítve ez a páratlan esemény.

A Vásárhelyi Kosársuli évek óta sok u11-es csapattal vesz részt az Országos Kenguru Kupa küzdelmeiben. A 2016/17-es szezonban az egyesület hat fiú és két leány gárdát indított, amelyek a dél-keleti régióban játszanak. A legügyesebb 2006-os fiúk 2016 elején bekerültek az u10-es vásárhelyi válogatottba, majd a nyári közös edzőtábor után - ősszel immár u11-es válogatottként, Vásárhelyi Cápák néven neveztek. A bajnokság eddigi 7 fordulóját veretlenül játszották végig, 14 meccsből 14 győzelmet szerezve. Békés, Csongrád és Szolnok megyei vetélytársaik eddig még szoros meccsre sem tudták őket kényszeríteni. Edzőik, Pavlovics Vuk és Kelemen Balázs a Kosársuli NB I/B-s felnőtt csapatának meghatározó játékosai - rendkívül jó munkát végeznek a 20 fős társasággal.

A legutóbbi fordulóban elért eredményeik:

Hódtói Sportcsarnok, "A" csoport Vásárhelyi Cápák - Szedeák Sasok 92-36 Dobók:

Angyal 18, Bacsa 21, Borbáth 1, Borus 4, Domján 2, Kádár 8, Kis 9, Kruzslicz 13, Molnár 5, Ujvári 2, Vass 4, Wolf 5. Pavlovics Vuk edző:"Az első negyedben a kemény védekezésünknek köszönhetően sok gyorsindításunk volt, nagy előnyre tettünk szert. Az ellenfél ügyes játékosait sikerült kevés ponton tartanunk. Magabiztosan játszottunk és a mérkőzés végéig folyamatosan növeltük az előnyünket."

Vásárhelyi Cápák - Szolnoki Sportcentrum 110-27 Dobók:

Angyal 17, Bacsa 13, Borbáth 5, Borus 7, Domján 3, Kádár 6, Kis 26, Kruzslicz 14, Molnár 6, Ujvári 5, Vass 1, Wolf 7. Pavlovics Vuk edző:"A második mérkőzést is lendületes játékkal kezdtünk. Mindenki kivette a részét a csapatmunkából, mind a két mérkőzésen mind a 12 játékosom szerzett pontot. Külön kiemelném, hogy a félidőben 12 büntetőt dobtunk be!!!" http://www.youtube.com/watch?v=oHXFF4kBiIE

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.