Sportkoalíció alakul a szegedi sportélet erősítéséért

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

pick_futas09_gs

A család- és ifjúságügyért felelős államtitkár és a Magyar Paralimpiai Bizottság elnöke is beszédet mond a szegedi sportélet szereplőit összefogó Sportkoalíció pénteki zászlóbontásakor.

A mindenkori városvezetés és a helyi sportirányítás civil szakmai segítőjeként kíván fellépni az a társadalmi mozgalom, mely pénteken mutatkozik be a széles közvélemény előtt Szegeden. A szegedi sportélet meghatározó szereplői egyebek mellett azért tömörülnek Sportkoalícióba, hogy minél eredményesebb szakmai munkával szolgálják a szegedi sport értékteremtő és értéknövelő fejlesztéseit, az egymás közötti kommunikáció megteremtésével, az együttműködés megerősítésével segítsék erőforrásaik, létesítményeik és egyéb szabad kapacitásaik hasznosítását, a tapasztalatcsere útján javítsák hatékonyságukat, és közösen fellépve minél sikeresebben használják ki azokat a lehetőségeket, melyeket a kormányzati sportpolitika és sportfinanszírozás biztosíthat számukra. Határozott cél az egészséges életmódra nevelés, a mozgásmotiváció és a sportágválasztás előkészítése, valamint a helyi sportmarketing és sportszponzoráció eszközeinek fejlesztése, bővítése is.

Ennyit kedvcsináló gyanánt, minden további részlet kiderül február 24-én, pénteken 11 órai kezdettel, amikor is zászlót bont a Sportkoalíció a Csongrád Megyei Kormányhivatal épületében (Szeged, Rákóczi tér 1.)!

A hivatalos alakuló ülésen – mely egyben sajtótájékoztató is – beszédet mond: Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár (Emberi Erőforrások Minisztériuma), Juhász Tünde Csongrád megyei kormánymegbízott, Szabó László, a Magyar Paralimpiai Bizottság elnöke, Petrovics Kálmán, a Szegedi Vízisport Egyesület igazgatója, Halkó Pál, a SZEOL SC ügyvezetője, Bartók Csaba, a Tisza Volán SC kézilabda-szakosztály szakmai igazgatója és Balla Attila, a Sportkoalíció elnöke. A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak!

Default thumbnail
Előző sztori

Nyugdíjas napok a Pompeji-kiállításon

Következő sztori

A város is köszöntötte a bronzérmes Szedeákot + FOTÓK

Legutóbbi hasonló cikkek