Sport

Kézilabda: nagyot küzdött a KSZSE, de ismét vereséget szenvedett

Kézilabda: nagyot küzdött a KSZSE, de ismét vereséget szenvedett

2017. február 28., kedd
Kézilabda: nagyot küzdött a KSZSE, de ismét vereséget szenvedett
szs_noi_kezilabda

Balmazújvárosba látogatott Gaál Adrienn csapata hétvégén, amely a rossz kezdés után a második félidőben magára talált, ám nem tudta legyőzni vendéglátóját.

A tavaszi szezont két meglepetés győzelemmel kezdő Balmazújvároshoz utazott a KSZSE, immár teljes csapattal. Rosszul kezdődött a találkozó szegedi szempontból, a hazaiak elléptek 4-0-ra az első percekben, mire sikerült a vendégeknek felvenni a ritmust. Ez a különbség a félidő végéig kitartott, majd hétre is hízott. A második félidőben harcosabb szegedi lányokat láthatott a szépszámú nézősereg, fokozatosan olvadt a Balmaz előnye, annak ellenére, hogy több nagy ziccer is kimaradt szegedi oldalon. Az ötvenhatodik percre már csak egy gól volt a hátrány, ekkor azonban két erősen véleményes kiállítással és egy büntetővel pecsételődött meg a vendégek sorsa.

Női kézilabda NB I/B, Keleti csoport, 16. forduló

Balmazújváros - Kézilabda Szeged SE 24:22 (16:10)

Balmazújváros, 300 néző.

KSZSE:

FODOR - Kozma 2, MÉZES 12/5, Velky 2, Dobó A. 1, Tószegi 1, Lukács 2. Csere: Kothencz, Kürti (kapusok), Forgó, Czifra, Kónya K. 1, Papp, Csoknyai 1, Czifra, Szeder.

Edző:

Gaál Adrienn Gaál Adrien:

"Gyengébb kezdés után, a második félidőben nagyot hajtott a csapat. Folyamatosan dolgoztuk le a hátrányunkat. Megérdemeltek volna a csajok 1 pontot, de 9 emberrel még nem bírunk el a pályán..."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.