Bulvár

Aknába szorult két kutya Csongrádon, úszóház szabadult el Szegeden

Aknába szorult két kutya Csongrádon, úszóház szabadult el Szegeden

2017. február 10., péntek
Aknába szorult két kutya Csongrádon, úszóház szabadult el Szegeden
Tûzoltóautókat adtak át Budapesten

Üllésen tűzhöz riasztották a tűzoltókat csütörtökön, Csongrádon kutyákat mentettek a hivatásos egységek, míg Szegeden egy úszóház műszaki mentésében működtek közre.

Egy negyven négyzetméteres melléképület lángolt csütörtökön délután Üllésen. A ruzsai katasztrófavédelmi őrsöt, valamint a szegedi egységeket riasztotta a főügyelet. A tűzoltók három vízsugárral végezték az oltást. A tűzben senki sem sérült meg. Aknába szorult két kutya csütörtökön reggel Csongrádon, a Kertész utcában. Az állatok önerejükből nem tudtak kiszabadulni a másfél méteres mélyedésből, ezért a helyszínre riasztották a csongrádi egységeket. A tűzoltók kéziszerszámok segítségével mindkét ebet sértetlenül kiszabadították. Elszabadult egy úszóház csütörtökön délután a Tisza szegedi szakaszán. A Bertalan híd lábánál sodorta el a jeges ár a Horthy csónakházat, amely a mellette lévő úszóháznak ütközött. A hivatásos tűzoltók és a Szegedi Vízimentő és Tűzoltó Szakszolgálat a társhatóságokkal együttműködve végezték el a műszaki mentést. Az egységek drótkötelekkel rögzítették a parthoz a vízi felépítményt. A beavatkozást a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat szakembere irányította. Az eset során személyi sérülés nem történt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.