Az internetes csalások elleni fellépést segítené a KDNP

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az internetes csalások elleni fellépést segítené jogalkotói munkájával a KDNP parlamenti frakciója, egyebek között ez is szóba került a párt országos választmányának szombati, budapesti ülésén, amelyről a KDNP közleményben tájékoztatta az MTI-t.

A tanácskozáson megvitatták többek között az árubemutatók szabályozása terén elért eredményeket és a további terveket a fogyasztóvédelem megerősítésének irányába.

Szóba kerültek a korábban gyermeket vállalt, már nyugdíjas korú szülők elismerésének lehetséges módozatai is. Áttekintették továbbá a családi csőd intézményének bevezetése óta összegyűlt tapasztalatokat, és megvitatták, hogy a kiszolgáltatottak hogyan tudnának könnyebben hozzáférni a segítség ezen fajtájához.

Hangsúlyozták, hogy ma Magyarország legégetőbb problémája, és emiatt megkerülhetetlen kérdés az aggasztó demográfiai helyzet, ezzel kapcsolatban a Fidesz-KNDP pártszövetség cselekvési lehetőségeiről is tárgyaltak.

Előző sztori

Dömötör Csaba: a kormány célja, hogy mindenkinek megérje dolgozni

Következő sztori

Labdarúgás: nem sokon múlott a mórahalmi pontszerzés a listavezető ellen