Közélet

Az internetes csalások elleni fellépést segítené a KDNP

Az internetes csalások elleni fellépést segítené a KDNP

2016. december 3., szombat
Az internetes csalások elleni fellépést segítené a KDNP

Az internetes csalások elleni fellépést segítené jogalkotói munkájával a KDNP parlamenti frakciója, egyebek között ez is szóba került a párt országos választmányának szombati, budapesti ülésén, amelyről a KDNP közleményben tájékoztatta az MTI-t.

A tanácskozáson megvitatták többek között az árubemutatók szabályozása terén elért eredményeket és a további terveket a fogyasztóvédelem megerősítésének irányába. Szóba kerültek a korábban gyermeket vállalt, már nyugdíjas korú szülők elismerésének lehetséges módozatai is. Áttekintették továbbá a családi csőd intézményének bevezetése óta összegyűlt tapasztalatokat, és megvitatták, hogy a kiszolgáltatottak hogyan tudnának könnyebben hozzáférni a segítség ezen fajtájához. Hangsúlyozták, hogy ma Magyarország legégetőbb problémája, és emiatt megkerülhetetlen kérdés az aggasztó demográfiai helyzet, ezzel kapcsolatban a Fidesz-KNDP pártszövetség cselekvési lehetőségeiről is tárgyaltak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.