Sport

Tenisz: 25 ezer dollár összdíjazású női teniszversenyt rendeznek Hódmezővásárhelyen

Tenisz: 25 ezer dollár összdíjazású női teniszversenyt rendeznek Hódmezővásárhelyen

2016. szeptember 9., péntek
Tenisz: 25 ezer dollár összdíjazású női teniszversenyt rendeznek Hódmezővásárhelyen
tenisz_gellert10_gs

Egy hétig, szeptember 11. és 18. között a Hódmezővásárhelyi Tenisz Club ad otthont a II. Vasarhely Women’s Open nemzetközi női egyéni és páros teniszversenynek.

A viadal az első két nap a selejtezőtáblával indul, majd szeptember 12-től rajtolnak a 32-es főtábla mérkőzései. Az elődöntőket és finálékat szeptember 16-án és 18-án rendezik. Az idei évben már másodjára rendeznek Hódmezővásárhelyen 25 ezer dollár összdíjazású női teniszversenyt, Csongrád megyében pedig Szegeddel együtt már hatodik alkalommal lép salakra a nemzetközi mezőny az ITF rendszerben. A mostani indulók a női felnőtt ranglista 150. és 400. helye között szerepelnek a világranglistán. A magyar mezőnyből sajnos jelenleg többen sérültek így többek között

Stolmár, Békefi

és

Szlavikovics

sem tudja vállalni a versenyt, ám például

Bukta Ágnes

és

Nagymihály Luca

ütőt ragad. Bár még a nevezések most szombatig zajlanak, az első helyre rangsorolt játékos a világranglista 144. helyén álló szerb

Ivana Jorovic

lesz, aki az idei évben többek között Wimbledonban és a Roland Garros Grand Slam tornáin is pályára lépett. A verseny helyszíne: 
Hódmezővásárhelyi Tenisz Club (Szabadság tér 95/A.) A belépés ingyenes!

VasarhelyOpen_kifuto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.