Egyetem

További mentorokat várnak az SZTE Alma Mater Alumni Mentorprogramjára

További mentorokat várnak az SZTE Alma Mater Alumni Mentorprogramjára

2016. augusztus 31., szerda
További mentorokat várnak az SZTE Alma Mater Alumni Mentorprogramjára

Az Alumni Mentorprogram hatodik ciklusára újabb olyan volt SZTE-s szakemberek jelentkezését várják, akik önkéntesként szívesen mentorálnának jelenlegi illetve frissen végzett SZTE-s diákokat. A programba szeptember 5-ig lehet jelentkezni.

Az SZTE Alma Mater idén hatodszor hirdeti meg Alumni Mentorprogramját. A mentorprogram más, mint a szakmai gyakorlat: annyiban eltérő, hogy itt a kapcsolattartás sokkal rugalmasabb. Nincs szükség napi szintű interakcióra - havi három találkozó javasolt -, ezen felül a program sikerességének nem előfeltétele a személyes találkozó sem, hiszen online eszközök széles köre áll mind a mentor, mind pedig a mentorált rendelkezésére. A mentoroknak lehetőségük van cég vagy gyárlátogatás szervezésére, vezethetnek blogot szakmai témákról, illetve bemutathatják a cégen belüli szakmai és karrier lehetőségeket, valamint segítenek a kiválasztott hallgatókat érintő kérdésekben személyes vagy online tanácsadás formájában. A cégeket és a szakterületeket illetően is egyre bővülő program iránt érdeklődők szeptember 5-ig küldhetik el szándéknyilatkozataikat az októbertől induló 4 hónapos mentorálási időszakra. Az alumni mentorálásról és programról bővebb tájékoztatás

itt olvasható

. Az SZTE Alma Mater a leendő mentorok szándéknyilatkozatait az

iroda@sztealmamater.hu

vagy az

info@sztealmamater.hu

e-mail címre várja szeptember 5-ig.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.