Sport

Labdarúgás: megkezdődött a bérletárusítás a hazai vb-selejtezőkre

Labdarúgás: megkezdődött a bérletárusítás a hazai vb-selejtezőkre

2016. augusztus 15., hétfő
Labdarúgás: megkezdődött a bérletárusítás a hazai vb-selejtezőkre

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) hétfőn megkezdte a bérletárusítást a szeptemberben rajtoló világbajnoki selejtezősorozat hazai mérkőzéseire.

"Az Európa-bajnokságon sikerrel szereplő válogatott iránt jelentősen megnövekedett az érdeklődés, azonban a hazai vb-selejtezőknek otthont adó Groupama Aréna befogadóképessége korlátozott, határt szab a nézőszámnak. Ennek ellenére a szövetség nem emeli a vb-selejtező mérkőzésekre szóló jegyek árait, sőt új kedvezményrendszert vezet be a nemzeti csapat mérkőzéseire" - olvasható az MLSZ honlapján. A beszámoló szerint a kedvezményrendszer egyik elemeként a vb-selejtezőkre bérletet is válthatnak a szurkolók, amennyiben belépnek az MLSZ Szurkolói Klubjába. A bérletvásárlás egyik előnye, hogy azzal a szurkolók garantáltan ott lehetnek a válogatott valamennyi hazai vb-selejtezőjén, másrészt a bérletek az eredeti jegyárhoz képest 30 százalékos kedvezménnyel vásárolhatóak meg. A klubtagsághoz érvényes Futball- vagy klubkártyával lehet regisztrálni a Szurkolói Klubba a szurkoloiklub.mlsz.hu oldalon. ezt követően pedig megvásárolható a bérlet, amely - a jegyekhez hasonlóan, elhelyezkedéstől függően - több árkategóriában elérhetőek a meccsjegy.mlsz.hu oldalon. Aki még nem rendelkezik Futball- vagy klubkártyával, a klubkartya.mlsz.hu oldalon igényelhet egyet. A nyári Európa-bajnokságon nyolcaddöntős magyarok első vb-selejtezős mérkőzésüket a Feröer-szigeteken játsszák szeptember 6-án, míg hazai közönség előtt október 7-én, Svájc ellen lépnek pályára először. Utóbbi találkozóra szeptember 5-től lehet jegyet venni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.