Közélet

Magyar virtus: Toroczkai László megbírságolta az Egyesült Nemzetek Szervezetét

Magyar virtus: Toroczkai László megbírságolta az Egyesült Nemzetek Szervezetét

2016. július 29., péntek
Magyar virtus: Toroczkai László megbírságolta az Egyesült Nemzetek Szervezetét
foto toroczkai laszlo

Az ENSZ Menekültügyi Főbiztosának Hivatalának (UNHCR) logójával ellátott táskát találtak a mezőőrök Ásotthalom környékén, a település polgármestere megbírságolta a nemzetközi szervezetet szemetelésért.

Toroczkai László

a

Facebook-on adott hírt arról

, hogy a migránsok által hátrahagyott szemét között talált egyik táskán az UNHCR felirat és logó virít, a polgármester így - azonosítható elkövetők híján - magát az Egyesült Nemzetek Szervezetét szólította fel a hulladék eltakarítására, de ennek végrehajtásától függetlenül még meg is bírságolta az ENSZ-t. "Felszólítom az ENSZ Menekültügyi Főbiztosának Hivatalát (UNHCR), hogy 48 órán belül takarítsák el a pártfogoltjaik által hátrahagyott szemetet, amelyet a mezőőreim által ma reggel felfedezett új embercsempész-váró, úgynevezett erdei pihentetőhelyen találtunk. Amennyiben nem teszik, eltakarítjuk mi, a munka borsos árát pedig kiszámlázzuk az ENSZ-nek. A 150 ezer forintos bírság ettől függetlenül megy a szemetelésért a migráció fő támogatójának számító nemzetközi szervezetnek" - olvasható a Facebook-bejegyzésben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.