Sport

Labdarúgás: kiegyenlített meccsen maradt alul a Mórahalom + VIDEÓ

Labdarúgás: kiegyenlített meccsen maradt alul a Mórahalom + VIDEÓ

2016. július 20., szerda
Labdarúgás: kiegyenlített meccsen maradt alul a Mórahalom + VIDEÓ
morahalom-gyongyos013kf

Felkészülési mérkőzésen találkozott az NB III újonca, a Mórahalom VSE a Kecskeméti LC-vel: a homokhátiak az első félidő végén hátrányba kerültek, majd ezt már nem tudták ledolgozni a folytatásban.

A tavalyi Bács megyei I. osztályú bajnokság negyedik helyezettje, a Kecskemét ellen gyakorolt a Mórahalom VSE szerdán. Az első félidőben az NB III-ra készülő homokhátiak akarata érvényesült inkább, azonban nem tudtak előnybe kerülni, sőt: az első 45 perc utolsó pillanataiban egy szabadrúgást utáni fejessel a Kecskemét volt előnyben a szünetben. A fordulást követően a mórahalmiak több új szerzeménye is lehetőséget kapott, azonban a kiegyenlített játékból ismét a vendégek jöttek ki jobban, és megduplázták előnyüket. Ezt még ugyan

Várda Ákos

megfelezte, de az egyenlítés már nem sikerült Csongrád megye bajnokának. A Mórahalom legközelebb egy hét múlva a szintén a harmadosztályra készülő Hódmezővásárhelyi FC otthonában lép pályára.

Felkészülési mérkőzésen

Mórahalom VSE - Kecskeméti LC 1-2 (0-1)

Mórahalom:

Halász - Király, Magyar, Deák, Fodor, Szalma, Gyurkovics, Mészáros, Pócs D., Varga K., Crkvenjakov. Csere: Révész (kapus), Bokányi, Gólya, Szücs, Pócs T., Busa, Juhász, Zámbori, Várda.

Játékos-edző:

Magyar György.

Mórahalmi gól:

Várda. Magyar György:

"Azt gondolom, az első félidő a miénk volt, a második pedig kiegyenlített volt. Ellenfelünknek nem volt kialakított helyzete az első félidőben, egy pontrúgás után szereztek vezetést. Nem az eredmény volt a lényeg, hiszen elég komoly terhelést kaptak a fiúk, a lábakban ez benne volt. A lényeg az volt, hogy hogy tudunk letámadni és visszahúzódni, ezeket gyakoroltuk."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.