Sport

Labdarúgás: hatan sehová se neveztek, jövő héten lesznek nyilvánosak a megyei bajnokságok

Labdarúgás: hatan sehová se neveztek, jövő héten lesznek nyilvánosak a megyei bajnokságok

2016. július 5., kedd
Labdarúgás: hatan sehová se neveztek, jövő héten lesznek nyilvánosak a megyei bajnokságok
szeged2011_morahalom18_gs

A Szeged 2011 B, az Újszentiván, a Tápé, az IKV Alsóváros, a Forráskút és a Rock Klub semmilyen felnőttbajnokságba se nevezett - erősítette meg a SZEGEDma.hu értesüléseit Nógrádi Tibor, az MLSZ Csongrád megyei igazgatója.

Múlt pénteken zárult a 2016/17. évi megyei labdarúgó-bajnokságok nevezési határideje. Szeged- és megyeszerte számos pletyka kering azzal kapcsolatban, ki hová nevezett, ki hová nem nevezett, kik lesznek a kiesők, a feljutók az egyes osztályokban.

Nógrádi Tibort,

az MLSZ megyei igazgatóját kértük, erősítse meg vagy cáfolja értesüléseinket. "Jelen pillanatban igazgatóságunk nem tud nyilatkozni a bajnokságokról és azok szereplőiről, mert július 1-jén 12 órakor jogvesztő jelleggel lezárult ugyan a nevezési határidő, ám jelenleg a hiánypótlási időszakban tartunk. Azt ígérhetem a megyei labdarúgóbarátoknak, hogy a jövő hét elején már beszámolhatunk az elsőfokú határozatokról a megyei I., II., III. és IV. osztály vonatkozásában is. Mivel azonban rengetegen érdeklődnek, és magunk is számos pletykával szembesülünk a nem nevező csapatokról, annyit elárulhatok, hogy a 2015/16-os pontvadászatok szereplői közül semmilyen felnőttbajnokságra nem adta be a nevezését a következő, 2016/17-es idényre a Szeged 2011 B, az Újszentiván, a Tápé, az IKV Alsóváros, a Forráskút és a Rock Klub. Velük tehát nem találkozhatunk majd, lesznek viszont új nevezők, új indulók is a különböző sorozatokban" - foglalta össze a publikus információkat Nógrádi Tibor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.