Bulvár

Az Anna-bál szépére nagymamája a legbüszkébb

Az Anna-bál szépére nagymamája a legbüszkébb

2016. július 26., kedd
Az Anna-bál szépére nagymamája a legbüszkébb
A 191. Anna-bál Balatonfüreden

Az 57-es szám hozta meg a szerencsét a szegedi Kriveczky Villőnek, akit szombat este választottak az Anna-bál szépének. A fiatal első bálozó évek óta modellkedik, ennek ellenére nagy meglepetésként érte, hogy őt választották a legszebb lánynak Balatonfüreden. Villőre nagymamája a legbüszkébb.

Minden fiatal bálozónak meghatározó élmény az Anna-bál,

Kriveczky Villőnek

pedig különösen, hiszen ő nyerte el a legszebb lánynak járó címet. A mindössze 17 éves lány a nagymamájától kapta ajándékba az Anna-bálra szóló jegyet, így ő, az édesanyja és bátyja kísérte el a bálba. "Nagyon meglepett, hogy engem választottak az Anna-bál szépének, mert nem ezzel a céllal érkeztem. Az egész család nagyon örül, különösen a nagymamám" - mesélte vidáman portálunknak az első bálozó szegedi lány. Az esemény alapvetően nem szépségverseny, a résztvevők a 250 hölgy nyakláncán olvasható Herendi porcelánszív számára szavazhatnak, majd a legszebb 15 bálozó közül a zsűri választja ki a második és az első udvarhölgyet, illetve a bál szépét. Az 57-es számot viselő Villő mellett a szigetvári

Gorosics Csenge

lett az első, a balatonfüredi

Káplár Fanni

pedig a második udvarhölgy. A szegedi lány ruhájával az egyszerűségre törekedett: egy csipke felsőrésszel díszített, abroncs nélküli báli ruhát választott az egyik szegedi kölcsönzőszalonból. A 191. Anna-bál szépei sétakocsikázáson mutatkoztak be vasárnap Balatonfüreden, ahol kísérőik is velük tartottak. "Ahogyan az ideit a 2015-ös Anna-bál szépe, úgy jövőre én nyitom meg az eseményt, illetve felkértek arra is, hogy a Balatonfüreden rendezett úszó VB-n majd díjat adjak át" - tudtuk meg feladatairól. Kriveczky Villő jelenleg az SZTE Gyakorló Gimnázium és Általános Iskolába jár, angol szakra, a jövőben pedig gazdasági vonalon szeretne továbbtanulni Budapesten. Villő évek óta modellkedik a Face-ügynökségnél, tehát már egészen fiatalon felfigyeltek szépségére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.