Közélet

Vona Gábor a Jobbik kapcsolatainak építésére fókuszál a következő időszakban

Vona Gábor a Jobbik kapcsolatainak építésére fókuszál a következő időszakban

2016. június 1., szerda
Vona Gábor a Jobbik kapcsolatainak építésére fókuszál a következő időszakban

A választási győzelemre, a kormányzásra való felkészülésre koncentrál a jövőben Vona Gábor, a Jobbik vasárnap újraválasztott elnöke, aki a célok elérése érdekében országjárásra indul és a kapcsolatépítésre fókuszál.

A Jobbik elnöke az M1 aktuális csatorna szerda reggeli műsorában azt mondta: a frakció vezetésével azért bízta meg

Volner Jánost

, mert ő maga "minden porcikájával" a választási győzelemre és az utána következő sikeres kormányzásra kíván koncentrálni.

Vona Gábor

közölte, országjárásra indul. A lakossággal folytatandó nemzeti konzultációjuk három fő témaköre: a korrupció, az oktatás és az egészségügy. Emellett, a kormányzásra való felkészülés jegyében, a párthoz kapcsolódó holdudvar, továbbá nemzetközi kapcsolataik megerősítésére fókuszál - tette hozzá. A vasárnapi eredményeket "ebben a nehéz, korszakhatárt jelző időszakban" pozitívan értékelte Vona Gábor, aki azt mondta, vasárnap óta a Jobbik egy olyan nemzeti néppárt, amelyben sokféle hang megfér. Kiemelte: az ügyekre kell koncentrálni - ha egy probléma határozottabb fellépést igényel, akkor úgy, ha viszont konszenzusos megoldást, akkor úgy kell megoldani.

Németh Szilárd

, a Fidesz alelnökének keddi kijelentésére, miszerint már régen "le kellett volna váltania"

Kovács Bélát

, az ellenzéki párt európai parlamenti képviselőjét, Vona Gábor azt mondta: ha megfelelő bizonyítékok állnak rendelkezésre, s ha az illetékes hatóságok lezárják az ügyet, akkor fogja meghozni döntését.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.