Szentesen folytatódik az Invitel tavaszi-nyári Roadshow-ja

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

szentes_invitel

Június 5-én folytatódik az Invitel tavaszi-nyári Roadshow-ja, amelynek következő állomása Szentes. A Csongrád megyei településen számos izgalmas és interaktív programmal várják az érdeklődőket, emellett bemutatkozik az Invitel új, Kolibri csomagja is.

A roadshow résztvevői belecsöppenhetnek az Invitel Város színes világába, ahol egy életnagyságú társasjátékban tehetik próbára tudásukat, vagy „kirakózhatnak” óriási építő kockákkal. Emellett a helyszínre látogatóknak már májusban elhozzuk a legnagyobb sportmérkőzések hangulatát: a mozgókép automatában az igazi szurkolók elkészíthetik GIF képsorozatukat, amelyet akár barátaikkal is megoszthatnak.

Az eseménysorozat alatt az érdeklődők további fontos információkat tudhatnak meg az Invitel új, Kolibri díjcsomagjáról, amely Magyarország legnagyobb HD csatornakínálatával és szélessávú internettel érhető el az Invitel pontokban, az Invitel honlapján, valamint a 1288-as Infóvonalon.

Az Invitel Roadshow az alábbi helyszínen kerül megrendezésre:

Június 5-én, vasárnap minden érdeklődőt szívesen látnak szentesi kirakodóvásár és gyermeknap Kossuth téri helyszínén. Látogasson el Ön is az Invitel standjához, hozza el családját, játsszanak ajándékokért és hangolódjunk rá együtt a nyárra!

Előző sztori

Vasárnap lesz pedagógusnap

Következő sztori

A Cserepes-botrány újabb fordulata: Rácz Attila visszavonta a felmondásokat (FRISSÍTVE)