Bulvár

Megszűnt az útlezárás a 45-ös számú főúton + VIDEÓ

Megszűnt az útlezárás a 45-ös számú főúton + VIDEÓ

2016. június 29., szerda
Megszűnt az útlezárás a 45-ös számú főúton + VIDEÓ
halalos_baleset_45os_police

Befejeződött a helyszíni szemle, így zavartalanul haladhat a forgalom a 45-ös számú főúton Szentes és Hódmezővásárhely között. Az utat egy halálos baleset miatt kellett lezárni - írja a police.hu.

Befejeződött a helyszínelés a főútvonal balesettel érintett szakaszán, ezért a rendőrök a forgalomkorlátozást június 29-én délután feloldották. A balesetben egy ember meghalt, ketten megsérültek. Az eddigi információk szerint egy Szentes felől érkező személyautó a mindszenti leágazás közelében egy előzést után visszatért a sávjába, de a jármű jobb oldalon érintette a füves útpadkát. Ezt követően az autó keresztbe fordult és összeütközött egy Hódmezővásárhely felől érkező gépkocsival. Az előzést végrehajtó jármű az ütközés következtében lesodródott az útról. Az autóban ketten tartózkodtak. A női utas a helyszínen életét vesztette, a gépjárművet vezető férfit mentőhelikopter szállította kórházba. A Hódmezővásárhely felől érkező személyautóban a sofőr egyedül utazott. A férfit kórházba szállították. A rendőrség a főutat a helyszíni szemle és a műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárta. A Szentesi Rendőrkapitányság a baleset körülményeit szakértő bevonásával vizsgálja. http://www.youtube.com/watch?v=iaOlBwuUMm0

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.