/

Megszűnt az útlezárás a 45-ös számú főúton + VIDEÓ

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

halalos_baleset_45os_police

Befejeződött a helyszíni szemle, így zavartalanul haladhat a forgalom a 45-ös számú főúton Szentes és Hódmezővásárhely között. Az utat egy halálos baleset miatt kellett lezárni – írja a police.hu.

Befejeződött a helyszínelés a főútvonal balesettel érintett szakaszán, ezért a rendőrök a forgalomkorlátozást június 29-én délután feloldották.

A balesetben egy ember meghalt, ketten megsérültek. Az eddigi információk szerint egy Szentes felől érkező személyautó a mindszenti leágazás közelében egy előzést után visszatért a sávjába, de a jármű jobb oldalon érintette a füves útpadkát. Ezt követően az autó keresztbe fordult és összeütközött egy Hódmezővásárhely felől érkező gépkocsival. Az előzést végrehajtó jármű az ütközés következtében lesodródott az útról.

Az autóban ketten tartózkodtak. A női utas a helyszínen életét vesztette, a gépjárművet vezető férfit mentőhelikopter szállította kórházba. A Hódmezővásárhely felől érkező személyautóban a sofőr egyedül utazott. A férfit kórházba szállították.

A rendőrség a főutat a helyszíni szemle és a műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárta.
A Szentesi Rendőrkapitányság a baleset körülményeit szakértő bevonásával vizsgálja.

Default thumbnail
Előző sztori

Hat tonna kecsegét telepítenek a Dunába és a Tiszába

Default thumbnail
Következő sztori

Emelkedett az isztambuli merénylet áldozatainak száma

Legutóbbi hasonló cikkek