Sport

Labdarúgás: a szentesi fiatalok nyerték a Marika-kupát + FOTÓK

Labdarúgás: a szentesi fiatalok nyerték a Marika-kupát + FOTÓK

2016. június 20., hétfő
Labdarúgás: a szentesi fiatalok nyerték a Marika-kupát + FOTÓK
marika_kupa029kf

Kurca-parti sikerrel zárult a 47. Marika-kupa: a négycsapatos tornát a néhány idősebb játékossal kiegészült szentesi U16-os csapat nyerte meg, miután kétszer is büntetőrúgásokkal győzte le ellenfelét.

Az IKV Alsóváros, Gyálarét, Móravárosi Kinizsi II., valamint a Szentes U16 részvételével, 47. alkalommal rendezték meg a Marika-kupát a Szabadság téren: előbbi két csapat első elődöntőjén a Gyálarét jutott a döntőbe, míg a Szentes 4-4-re végzett a rendes játékidőben a Móravárossal, majd a büntetőknél a szentesiek bizonyultak jobbnak. A helyosztókra szintén jutott egy gólokban gazdag mérkőzés: az IKV 4-3-ra nyert a Móraváros ellen, míg a fináléban a Gyálarét és a Szentes nem bírt egymással, 1-1-et követően így ismét büntetőrúgásokra került sor, amiben újból a Szentes koncentrált jobban, így a Kurca-partiak sikerével zárult a jó hangulatban telt torna.

Eredmények

Elődöntők:

IKV-Gyálarét 2-4, Szentes-Móraváros 4-4 (11-esekkel: 4-3)

Harmadik helyért:

IKV-Móraváros 4-3..

Döntő:

Szentes-Gyálarét 1-1 (11-esekkel: 4-3).

A 47. Marika-kupa végeredménye

1. Szentesi Kinizsi U16 2. Gyálarét 3. IKV Alsóváros 4. Móravárosi Kinizsi II.

Tekintse meg az IKV Alsóváros-Gyálarét meccsen készült galériánkat!

Tekintse meg a Móravárosi Kinizsi-Szentes meccsen készült galériánkat!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.