Sport

Szegediek Bordeaux-ban: Ausztria kipipálva, fantasztikus érzés magyarnak lenni! + FOTÓK

Szegediek Bordeaux-ban: Ausztria kipipálva, fantasztikus érzés magyarnak lenni! + FOTÓK

2016. június 14., kedd
Szegediek Bordeaux-ban: Ausztria kipipálva, fantasztikus érzés magyarnak lenni! + FOTÓK
bordeaux01

Több száz Csongrád megyei drukker volt szemtanúja a hihetetlen győzelemnek Ausztria ellen, Nógrádi Tibor, az MLSZ megyei igazgatójának helyszíni jelentése!

Elképesztő diadallal tért vissza Magyarország 44 év után a labdarúgó-Eb-re,

Szalai Ádám

és

Stieber Zoltán

találataival

2-0-ra vertük Ausztriát.

A bordeaux-i bravúrt több száz Csongrád megyei szurkoló tombolta végig a lelátón. Ott volt közöttük az MLSZ megyei igazgatóságának küldöttsége is

Nógrádi Tibor

igazgató vezetésével. Az igazgatót fantasztikus siker után értük el telefonon. "Nagyon nehéz szavakat találni egy ilyen történelmi mérkőzés, egy ilyen történelmi győzelem után. A sokak által leírt, lesajnált magyar labdarúgás nemcsak bizonyította, hogy él, de azt is megmutatta, hogy versenyképes európai szinten. Elképesztő az öröm a piros-fehér-zöld táborban, fantasztikus érzés most a magyar nemzethez, a magyar futball családjához tartozni. Csak a dicséret hangján tudunk szólni a magyar válogatott mai teljesítményéről, példamutató volt a céltudatosság, a szervezettség, a fegyelmezettség, és gyönyörű gólokat rúgtunk. Itt a stadionban abszolút egymásra talált a csapat és a közönség. Bízunk a hasonló folytatásban" - mondta Nógrádi Tibor. Azt is megtudtuk tőle, számításai szerint 3-400 Csongrád megyei futballszurkoló kísérte el a nemzeti csapatot, köztük 150 szegedi. Mindenki jól van, és ezúton is üdvözli az otthoniakat. A mai este - árulta el - az ünneplésé. Előbb a szurkolói zónában megnézik a Portugália - Izland összecsapást, majd éjfél körül indulnak vissza a szállásra. "Reméljük, a következő napok során sikerül majd a magyar válogatottat felkeresnünk a főhadiszállásán. Mindannyian már nagyon várjuk a következő derbinket, az Izland elleni meccset is a helyszínen tekintjük meg Marseille-ben. Evés közben jön meg az étvágy, már arról beszélgetünk, hogy azon a kilencven percen akár a legjobb tizenhat közé jutást is bebiztosíthatjuk" - így Nógrádi Tibor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.