Bulvár

Szempillaspirált lopott Szentesen - vádat emeltek a szarvasi nő ellen

Szempillaspirált lopott Szentesen - vádat emeltek a szarvasi nő ellen

2016. május 3., kedd
Szempillaspirált lopott Szentesen - vádat emeltek a szarvasi nő ellen
szentesi_rablo_mti

A Szentesi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a szarvasi nővel szemben, aki egy szentesi bevásárlóközpontban követett el bűncselekményt 2016 februárjában.

A vádirat szerint a vádlott február 29-én délután 5 óra körül jelent meg egy szentesi bevásárlóközpontban, ahol

eltulajdonított egy szempillaspirált

úgy, hogy azt a kabátja ujjába rejtette. A vádlott cselekményét észlelte egy az áruházban dolgozó biztonsági őr hölgy, aki a kamerák segítségével figyelemmel kísérte a vádlottat egészen addig, amíg a vádlott a szempillaspirállal fizetés nélkül el nem hagyta a pénztárat. Ezt követően a vádlotthoz lépett és felszólította, hogy kísérje őt az átvizsgáló helyiségbe, hogy a lopásról jegyzőkönyvet vegyenek fel. A vádlott azonban oda nem volt hajlandó bemenni és a sértettel kiabálni kezdett, majd megpróbált elmenekülni. Ennek során az eltulajdonított árucikk megtartása érdekében a vádlott a sértettet két kézzel olyan erővel lökte vállon, hogy a sértett elvesztette az egyensúlyát és így nem tudta megakadályozni a vádlottat abban, hogy elhagyja a helyszínt. A sértett a vádlott cselekménye következtében sérülést nem szenvedett. Az ügyészség a vádlottat rablás bűntettével vádolja. A vádemeléskor a bűnismétlés veszélye okán is előzetes letartóztatásban lévő vádlott bűnösségének kérdésében a Szentesi Járásbíróság fog dönteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.