Közélet

Élelmiszerosztás rászoruló időseknek és családosoknak

Élelmiszerosztás rászoruló időseknek és családosoknak

2016. május 12., csütörtök
Élelmiszerosztás rászoruló időseknek és családosoknak
ruhagyujtes_matrix_alapitvany

Májusban a Mátrix Közhasznú Alapítvány a napi adományosztásokon felül háromszáz élelmiszercsomaggal segíti a nélkülöző családosokat, idős - egyedülállókat.

A legrászorultabbak a szociális hivatalokon keresztül élelmiszer átvételre feljogosító kupont kaptak, mely révén cukor, liszt, tészta, gyümölcs adományt vihetnek haza. A legrászorultabbak kiválasztása mindig nehéz feladat, melyben szociális - gyermekvédelmi alapítványok is segítséget nyújtottak. A következő élelmiszerosztás a Centerke Adományozó Központban (6720 Szeged, Roosevelt tér 5.) tartják május 13-án, pénteken, délután 14 órától.

Összefogással tudunk előrébb jutni

A Mátrix Közhasznú Alapítvány évente tízezernél több nélkülöző családot, közösséget, egyént támogat. Nem csak szegedieket, az ország számos pontjára eljutnak a segítő adományok. A szervezet jelenleg egy aprócska adományosztó helyiségben működik. Az alapítvány célkitűzése, hogy egy legalább 3-400 négyzetméteres, karitatív célú logisztikai központot hozzon létre, mely révén a rászorulók megsegítése megfelelő teret kaphatna. A gyermekéhezés ellen, a szegénység visszaszorításáért a Mátrix Alapítvány adóbevalláskor a 18472273-1-06 adó 1% felajánlással is támogatható. A 13600-as adományvonalon a 22-es melléket tárcsázva a jobb módú embertársak 250 Ft-al segíthetik az alapítvány jótékony programjait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.