Bulvár

Nébih: fémdarabot találtak a 7Days croissant-ban

Nébih: fémdarabot találtak a 7Days croissant-ban

2016. április 22., péntek
Nébih: fémdarabot találtak a 7Days croissant-ban

Fémdarabot találtak a lengyel előállítású 7Days croissant-ban a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatalhoz (Nébih) pénteken érkezett riasztás szerint, az érintett tételből Magyarországra is érkezett.

A Nébih az MTI-vel közölte: az Európai Unió élelmiszerekre és takarmányokra vonatkozó gyors veszélyjelző rendszerén (RASFF) érkezett felhívás szerint az esetlegesen érintett termékek minőség-megőrzési ideje 2016. április 22-e, így az üzletek polcain nagy valószínűséggel már nem találhatóak meg. A termékvisszahívás kizárólag a "7Days croissant with cocoa cream filling" (kakaós krémmel töltött 7Days croissant) elnevezésű, 2016. április 22-i minőségmegőrzési idejű, "Family Pack 5x37g" kiszerelésű termékeket érinti. A Nébih felhívja a vásárlók figyelmét, hogy amennyiben korábban vásároltak ebből a lengyel előállítású tételből, úgy semmiképp ne fogyasszák el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.