Labdarúgás: ismét 3-1-re verte a Makó az FK 1899 Szegedet + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

fk-mako017kf

Már a szünetben két góllal vezetve aratott magabiztos győzelmet a Makó az FK 1899 Szeged otthonában a megyeegy 23. körében.

Az első félidő derekán Hacker Bence mélységi indításával ugrott meg a fiatal Vajna Martin, hogy aztán a rövid alsóba lőjön Győri Róbert kapus mellett. (0-1) A félidő vége előtt megduplázta előnyét a hagymavárosi alakulat, miután egy kapu előtti kavarodás során Bartucz Máté emelt át a hosszúra, ahol Hacker érkezett mindenkit megelőzve, majd szépen fejelt a hálóba. (0-2) A második felvonásban támadóbb felfogásra váltott a szurkolók csapata, mégis a Makó talált be ismét. Az 50. percben Mátó Gergő passzolt a gólvonal mögé Bartucz átadásából. (0-3) A végére ugyanakkor legalább a szépítés összejött a diszkoszvetősöknek, amint Judik Tamás lekészítését Imre Zoltán bombázta dropból a léc alá 18-19 méterről.

A Makó a szezonban tehát másodjára is 3-1-re verte az FK 1899 Szegedet. Méhes Tibor fiaira izgalmas feladatok várnak a jövő héten, hiszen a Mórahalom elleni hazai derbi előtt szerdán Algyőn játszik kupameccset a csapat. Szőcs Tamásék ugyancsak a megyei kupa keretein belül látogatnak Tömörkénybe a hét közepén, majd szombaton Tápén lesz jelenése a kék-feketéknek.

Labdarúgó Csongrád megyei I. osztály, 23. forduló:

FK 1899 Szeged – Makó FC 1-3 (0-2)
Szeged, Felső Tisza parti stadion, műfű. Vezette: Szöllősi Ferenc (Kócsó Tibor Zsolt, Bartucz Tamás).
FK 1899 Szeged: Győri – Heredea (Szélpál 87′), Turján, Dóra T., Barta (Lajkó 72′), Szalai, Gyurkovics, Imre, Tóth A. (Judik 66′), Dóra J. (Lengyel 15′), Szőcs. Vezetőedző: Hüvös Gábor.
Makó: Szalkai – Rakonczai, Sarnyai (Juhász 35′), Czebe, Hacker, Horváth, Tóth T., Bartucz (Varga 79′), Mátó (Gilinger M. 63′), Sirokmán, Vajna (Matuz 71′). Vezetőedző: Méhes Tibor.
Gólszerzők: Imre (84′), ill. Vajna (21′), Hacker (45′), Mátó (50′).
Sárga lap: Hacker (87′).

Hüvös Gábor: “Elég langyosan játszottunk, az egész mérkőzés hangulata nagyon kora tavaszi volt. Küzdöttünk becsületesen, megvoltak a helyzeteink is, ezeket azonban nem rúgtuk be. Eközben az ellenfél kegyetlenül kihasználta minden megingásunkat. Ikszesnek tűnő meccsen elvitték sajnos a három pontot tőlünk.”

Méhes Tibor: “Talán lehetett volna nagyobb arányú is a különbség, de egy percig sem forgott veszélyben a győzelmünk.”

no images were found

Két góllal nyert a Makó az FK 1899 Szeged vendégeként – részletek fotókkal ITT: http://szegedma.hu/?p=623845

Közzétette: Szegedma Hírportál – 2016. április 2.

Előző sztori

Vasárnap részlegesen újranyitják a brüsszeli nemzetközi repülőteret

Következő sztori

Beri Ary és az „Időszedő” – Berencsi Attila zenés költői estje a Móra-múzeumban