Bulvár

Garázdaság a megállóban

Garázdaság a megállóban

2016. február 21., vasárnap
Garázdaság a megállóban

Egy szegedi villamosmegállóban kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartást tanúsító két férfival szemben javasol vádemelést a Szegedi Rendőrkapitányság.

A gyanú szerint két 20 év körüli fiatal ittasan, az egyik szegedi villamosmegállóban elhelyezett hulladékgyűjtő tartályt több alkalommal megrúgta 2015. december 6-án késő este. Később egyikük felmászott a digitális menetrendkijelző készülékre és kézzel ütötte. A két férfi cselekménye alkalmas volt arra, hogy másokban megbotránkozást és riadalmat keltsen. A gyanúsítottak kihallgatásuk során elismerték a terhükre rótt garázdaság vétségének elkövetését. A Szegedi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a nyomozást a napokban befejezte és az ügy iratait vádemelési javaslattal az illetékes ügyészségre továbbította.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.