Sport

Futsal: kilencet vágott Újfehértón a St. Mihály + FOTÓK

Futsal: kilencet vágott Újfehértón a St. Mihály + FOTÓK

2016. február 8., hétfő
Futsal: kilencet vágott Újfehértón a St. Mihály + FOTÓK
nyiregyhaza_szt_mihaly11_gs

Tavaszi első idegenbeli meccsét is megnyerte a St. Mihály FC a női futsal NB II Keleti csoportjában: Baksa Katalinék a sereghajtót idegenben múlták felül.

Az utolsó helyezett Alkonstrukt Ezüstcsikó vendégeként lépett pályára a St. Mihály FC a női futsal NB II Keleti csoportjának második tavaszi fordulójában. Hódi Zsuzsanna tanítványainak ugyanakkor óvatosnak kellett lenniük, hiszen ellenfelük legutóbbi mérkőzésén szerezte meg első győzelmét a bajnokságban. A St. Mihály azonban Varga Zsuzsa duplájával hamar kétgólos előnybe került, ráadásul lélektanilag a legjobbkor, még a szünet előtt Czibere Andrea és Redetzky Andrea találataival már magabiztos, 4-0-s előnyre tett szert. A hazaiak nem tudtak megújulni, miközben a St. Mihály továbbra is eredményesen játszott: a második félidő felére már héttel vezetettek Baksa Katalinék, és végül akárcsak az első félidőben, úgy a másodikban is a hajrában is gólt tudott szerezni, így végül megérdemelten, 9-0-ra győzött. A St. Mihály FC ezzel hatodik győzelmét aratta a bajnokságban, legközelebb vasárnap 13 órakor a Gyulát fogadja a gárda a deszki sportcsarnokban.

Női futsal NB II Keleti csoport, 17. forduló

Alkonstrukt Ezüstcsikó - St. Mihály FC 0-9 (0-4)

Újfehértó, vezette: Tordai Miklós, Takács Ákos (Kozics László)

Ezüstcsikó:

Szabó I. - Malachovszky, Vasvári, Balogh E., Kovács Dzs. Csere: Sós.

Vezetőedző:

Kis János.

St. Mihály:

Horváth M. - Czibere, Baksa, Géczi, Varga Zs. Csere: Jankulár (kapus), Fehér, Redetzky, Börcsök, Seprenyi.

Vezetőedző:

Hódi Zsuzsanna. Gól: Varga Zs. (4', 9'), Czibere (14', 28', 38'), Redetzky (19'), Seprenyi (24'), Géczi (31'), Baksa (39').

Sárga lap:

Malachovszky (32')

Idegenben is nyerni tudott a St. Mihály FC a hétvégén.http://szegedma.hu/?p=607601

Közzétette: Szegedma Hírportál – 2016. február 8.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.