Sport

Labdarúgás: új edzővel vág neki a tavasznak a St. Mihály FC

Labdarúgás: új edzővel vág neki a tavasznak a St. Mihály FC

2016. január 13., szerda
Labdarúgás: új edzővel vág neki a tavasznak a St. Mihály FC
szentmihaly-bordany08kf

Immáron Szél István vezetésével készül a Csongrád megyei II. osztályban szereplő St. Mihály FC. A téli szünetet a tabella 13. helyén töltő együttes feljebb kapaszkodna az idény második felében új mestere irányításával.

Nem a legjobban sikerült az őszi idény a megyekettőben a St. Mihály FC számára: a gárda hét fordulót követően mindössze két szerzett ponttal, így győzelem nélkül sereghajtó volt, majd a hátralévő nyolc bajnokiból ötöt megnyerve sikerült elmozdulnia ebből a pozícióból.

Baján Zoltánék

neve mellé így végül 17 pontot jegyezhettünk fel az ősz végére, a téli felkészülést azonban már egy új trénerrel,

Szél Istvánnal

kezdi meg a szentmihályi együttes. A szakember korábban a Szentesi Kinizsi női szakágánál dolgozott, futsalban pedig NB I-es múlttal rendelkezik a SZAK vezetőedzőjeként. „A fiam véd a St. Mihályban már egy éve, láttam 1-2 meccsüket, és azt is tudtam, hogy edzőproblémával küszködtek az idény közben. Szimpatikus volt a csapat, baráti társaságnak tartom őket, én pedig olyan mentalitású vagyok, aki szereti ezeket a csapatokat. Megkerestek a vezetők, végül pedig úgy döntöttem, hogy megpróbáljuk” - fogalmazott portálunknak Szél István, a St. Mihály FC új vezetőedzője. A tréner elmondta, ez a csapat tavaly az első helyen is állt sokáig a bajnokságban, és bár a szezon vége nem a legjobban sikerült, úgy véli, a képességek alapján az első hat hely valamelyikére odaérhetnek a szezon végére. „Másképp nem is vállaltam volna el, ha nem hinnék ebben a dologban. Annyi, hogy egy kicsit hatni kell a játékosokra, ezáltal szerintem képesek lesznek a jobb eredményekre is ahhoz képest, amit eddig mutat a tabella” - fejtette ki Szél István. A St. Mihály FC keretében várhatóan nem lesz nagy változás a téli átigazolási időszakban, ezáltal pedig az új mester elsődleges célja, hogy az együtt maradt kerettel egy jó közösséget alakítson ki a tavasz folyamán.

Szél István a St. Mihály FC új vezetőedzője!http://szegedma.hu/?p=601133

Közzétette: Szegedma Hírportál – 2016. január 13.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.