Sport

MSÚSZ-szavazás az év legjobb sportolóira

MSÚSZ-szavazás az év legjobb sportolóira

2015. december 19., szombat
MSÚSZ-szavazás az év legjobb sportolóira

Mától lehet szavazni az M4 Év Sportolója Gálájára, vagyis arra, hogy kik voltak 2015 legjobbjai - adta hírül szombaton honlapján a Magyar Sportújságírók Szövetsége (MSÚSZ).

Az immár 58. alkalommal sorra kerülő díjkiosztó ünnepséget január 14-én, csütörtökön tartják. A MSÚSZ-elnökség döntésének értelmében kilenc kategóriában - az év férfi és női sportolója, csapata, edzője (az idén a szövetségi kapitányokat is itt lehet értékelni), labdarúgója, valamint a fogyatékos sportban az esztendő női és férfi sportolója, edzője, csapata - lehet voksolni. Az elnökség minden kategóriában tízes jelöltlistát állított össze, kivéve a férfiakét, ahol 11 sportoló közül lehet választani. A szavazólapot legkésőbb 2016. január 4-e, hétfő 16 óráig lehet elküldeni. Az M4 Év Sportolója Gálát 2016. január 14-én, 19.30 órától a Nemzeti Színházban tartják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.