Sport

Labdarúgás: elválnak az FK 1899 Szeged és Tóth János útjai

Labdarúgás: elválnak az FK 1899 Szeged és Tóth János útjai

2015. december 19., szombat
Labdarúgás: elválnak az FK 1899 Szeged és Tóth János útjai
algyo_fk_edzo_mj-027

Másfél szezon után - közös megegyezéssel - távozik a megyei I. osztályban szereplő FK 1899 Szeged kispadjáról Tóth János vezetőedző - adta hírül a klub Facebook-oldalán péntek este.

A tréner 2014 nyarán vette át a kék-feketék vezetését, majd az idény végén a csapat történetének legsikeresebb szereplését ünnepelhette. Irányításával a diszkoszvetős alakulat a harmadik helyet csípte el a bajnokságban, mindössze egy hajszállal szorulva az ezüstérmes Tápé mögé, miközben a megyei kupában is egészen az elődöntőig meneteltek Dóra Jánosék, ahol csak a későbbi győztes HFC tudott nekik megálljt parancsolni. Az idei pontvadászat féltávjánál a nyáron több kulcsemberét is elvesztő FK csak a táblázat 12. pozíciójában szerénykedik, 4-4 győzelme és döntetlenje mellé pedig már 8 vereség párosul.

Tóth János nélkül folytatja az FK 1899 Szeged a megyeegyben - a tréner másfél év után távozik a kék-feketéktől. KLIKK: http://szegedma.hu/?p=597407

Szerző: Szegedma Hírportál2015. december 18.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.