Egyetem

December 2-án jubileumi Alma Mater Mikulás a TIK-ben

December 2-án jubileumi Alma Mater Mikulás a TIK-ben

2015. november 28., szombat
December 2-án jubileumi Alma Mater Mikulás a TIK-ben
plakat_kicsi

Egyre zimankósabb reggelekre ébredünk, és közeleg az időszak, amikor ideje kifényesítenünk csizmáinkat, papírra vetni kívánságaikat és felkészülni a Mikulás érkezésére.

A Mikulás idén immáron 10. alkalommal látogat el a József Attila Tanulmányi és Információs Központba, ahol az SZTE Alma Mater Mikulás ünnepségen a gyerekek személyesen is találkozhatnak vele. Érkezését a 16:30-as gyülekező után 17:00-kor a

Rutkai Bori Banda

izgalmas műsora és a

Mikulás Rajzverseny

Eredményhirdetése előzi meg. A mesébe illő este teljes ideje alatt a kézműveskedés, a könyv- és a LEGO sarok, illetve a varázslatos tudományok mellett még egy születésnapi meglepetés is várja a gyerekeket. Akik a helyszínen lesznek: SZTE Klebelsberg Könyvtár, LEGO Szeged és a Tudáskapu. A részvétel az Alma Mater tagoknak és csemetéiknek ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Regisztrálni

november 30. 12.00-ig lehet!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.