Sport

Kézilabda: két játékost is igazol a Pick Szlovéniából

Kézilabda: két játékost is igazol a Pick Szlovéniából

2015. október 28., szerda
Kézilabda: két játékost is igazol a Pick Szlovéniából
stas_skube

Az RK Gorenje Velenje csapatától két válogatott kézilabdázót is igazol a nyáron a Szeged együttese, Stas Skube és Mario Sostaric érkezését a szlovén klub igazgatója, Matej Avanzo árulta el.

Az

origo.hu cikke

szerint a szlovén válogatott irányító

Stas Skube

és a szintén válogatott jobbszélső

Mario Sostaric

is a Szeged férfi kézilabdacsapatában folytatja pályafutását 2016 nyarától, árulta el az RK Gorenje Velenje sportigazgatója,

Matej Avanzo

a Balkan-Handball.com portálnak adott interjúban. Sostaricot az egyik legtehetségesebb fiatal jobbszélsőként tartja számon a szakma, az 1992. november 25-én született játékos a Branik Maribor és a Velenje színeiben is nemzetközi tapasztalatot szerzett, a 2011-es junior vébén, illetve a 2012-es junior Eb-n is bekerült a torna All Star-csapatába. Skube 1989. november 15-én született, a 176 cm magas, 79 kg testsúlyú játékos az RK Trimo Trebnje csapatától érkezett Velenjébe 2013-ban, a 2013-14-es Bajnokok Ligája-sorozatban 53 gólt szerzett. 2009-ben tagja volt az U21-es vb-bronzérmet szerzett szlovén válogatottnak is. A 26 éves irányító feladata nem lesz egyszerű, neki kell majd pótolnia a szezon végén minden bizonnyal Kielcébe igazoló Dean Bombacot.

BRÉKING! Két szlovén válogatott játékos érkezik a Pickbe jövő nyáron! KLIKK: http://szegedma.hu/?p=584253

Szerző: Szegedma Hírportál2015. október 28.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.