Bulvár

Idős házaspárt fosztottak ki Szegeden

Idős házaspárt fosztottak ki Szegeden

2015. október 15., csütörtök
Idős házaspárt fosztottak ki Szegeden

Egy nyugdíjas házaspár megtakarított pénzét vitte el három férfi, akik később feladták magukat a rendőrségen.

A három férfi október 5-én Szegeden, a Debreceni utcában szólította meg a sértettet, mikor az kilépett a gyógyszertárból. A gyanúsítottak az idős asszony férje által eladásra hirdetett gépjármű iránt érdeklődtek, és felajánlották, hogy hazaviszik a sértettet otthonába. Ott vásárlási szándékot színlelve felmentek a lakásba, majd a néni figyelmét elterelve, magukhoz vették az idős házaspár megtakarított pénzét és távoztak. A rendőrök a bejelentést követően azonnal adatgyűjtésbe és tanúkutatásba kezdtek, melynek eredményeként néhány órán belül megállapították, hogy a bűncselekmény elkövetésével három kaposvári férfi gyanúsítható megalapozottan. Ellenük országos elfogatóparancsot bocsátottak ki a szegedi nyomozók.

H. László

,

H. Jenő

és

B. Dezső

október 14-én önként jelentkezett a Szegedi Rendőrkapitányságon, miután értesültek arról, hogy a rendőrök országszerte keresik őket. A nyomozók csoportosan elkövetett kifosztás bűntettének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki a három férfit. Kihallgatásukat követően őrizetbe vették a gyanúsítottakat és kezdeményezik előzetes letartóztatásukat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.