Bulvár

Tizenegy évre ítéltek egy makói férfit a felesége meggyilkolása miatt

Tizenegy évre ítéltek egy makói férfit a felesége meggyilkolása miatt

2015. szeptember 15., kedd
Tizenegy évre ítéltek egy makói férfit a felesége meggyilkolása miatt

Jogerősen tizenegy év fogházbüntetéssel sújtott a Szegedi Ítélőtábla kedden egy makói férfit, aki tavaly tavasszal egy konyhakéssel hasba szúrta, majd megfojtotta a feleségét.

A táblabíróság emberölés és életveszélyt okozó testi sértés bűntettében mondta ki bűnösnek a jelenleg 74 éves vádlottat. A férfi 45 éve élt együtt feleségével, a bűncselekmény előtti években kapcsolatuk megromlott mindkettőjük italozó életmódja miatt. Többször előfordult, hogy veszekedtek, és a viták időnként tettlegességig fajultak. Főként a vádlott bántalmazta a feleségét, aki többször is kórházba került, közvádas büntetőeljárás azonban egyszer sem indult. 2014. március 12-én reggel ismét összevesztek a konyhában, ahol a férfi felkapott egy kést és hasba szúrta a feleségét. A kés jelentős eret, szervet nem ért, a szúrás nagyobb vérveszteséget sem okozott, így az asszony felöltözött, és autóval elment dolgozni. A nő 11 óra körül ért haza, majd a férjével ismét italozni kezdett. Dél és egy óra között a házaspár újra összeveszett, és a férfi a ház előszobájában megfojtotta feleségét. A vádlott csak órákkal később, délután 3-kor hívott segítséget, a mentősöknek pedig a történteket véletlen balesetként igyekezett feltüntetni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.