Sport

Labdarúgás: nem hozott gólt az FK és a Tápé csatája + FOTÓK

Labdarúgás: nem hozott gólt az FK és a Tápé csatája + FOTÓK

2015. szeptember 26., szombat
Labdarúgás: nem hozott gólt az FK és a Tápé csatája + FOTÓK
fk-tape13kf

Gólt nem, de annál nagyobb küzdelmet hozott az FK 1899 Szeged és a Tápé ESK mérkőzése a Molnár Zsozsi lelátó előtt, ezáltal egyik gárda sem tudott megnyugtatóbb pozícióba kerülni.

Mindkét együttes egy 3-1-s vereséget követően próbált javítani a hetedik fordulóban: az FK Szeged Makón, míg a Tápé hazai környezetben a Szentes ellen bukta el ilyen arányban előző mérkőzését. Az első percektől kezdve leginkább a küzdelem dominált a Felső Tisza parti stadion műfüves pályáján: a kevés igazi helyzetet hozó találkozón az FK nagyobb labdabirtoklása mellett egyszer a kapufát is megzörgette az első félidőben, ezzel a diszkoszvetősök által a legközelebb ahhoz, hogy gólt szerezzenek. A második játékrészben az FK egy másik módon is centikre állt a góltól: ám a szöglet utáni fejesnél a gólvonalról még ki tudta vágni a labdát a tápéi védelem, amely így ezt a szituációt is megúszta, és egy ponttal tudott távozni

Dóra Jánosék

otthonából. Ezzel az FK Szeged 5 ponttal a tabella 15. helyéről várhatja a jövő heti, Szőreg elleni idegenbeli mérkőzést, míg a Tápé egy helyezéssel és ponttal áll a diszkoszvetősök előtt, a következő fordulóban pedig a Mórahalmot fogadja

Paksi Péter

együttese.

Labdarúgó Csongrád megyei I. osztály, 7. forduló

FK 1899 Szeged - Tápé ESK 0-0

Szeged, Felső Tisza parti stadion, műfű, 100 néző. Vezette: György Sándor (Fekete Zoltán, Halma Sándor)

FK Szeged:

Garamvölgyi - Tóth A., Turján, Prontvai (Barta, 80'), Szalai, Gyurkovics, Imre (Makai, 60'), Szőcs, Csuka (Fejes, J., 60'), Dóra J., Lengyel (Király, 77').

Vezetőedző:

Tóth János.

Tápé:

Tombácz - Simon, Csamangó, Bilic, Teimel, Lőrinc, Szentes Bíró, Csanádi, Buza, Péter, Dávid (Újházi, 75').

Edző:

Puskás Tibor. Tóth János:

"Gólnélküli görcsölés."

Puskás Tibor:

"Igazságos döntetlen."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.