Közélet

Megvalósult pályázat a Délvidék Házban

Megvalósult pályázat a Délvidék Házban

2015. július 31., péntek
Megvalósult pályázat a Délvidék Házban
szechenyi_2020

Július 31-én zárult le az a pályázat, melynek keretében az újszegedi Délvidék Ház Nonprofit Kft. 5 fő fiatal pályakezdőt foglalkoztatott 12 hónap időtartamban. A TÁMOP-1.4.1-12/1-2013-0083 azonosítószámú, „Foglalkoztatás fejlesztés a Délvidék Ház Közhasznú Nonprofit Kft-nél” című projekt 19,7 millió forintos uniós támogatásból valósult meg.

A Délvidék Ház Nonprofit Kft - 2015 július 29-től Magyar Házak Nonprofit Kft. – 19,7 millió forintos uniós támogatást nyert a „Hátrányos helyzetű célcsoportok foglalkoztatásának támogatása a nonprofit szervezetek foglalkoztatási kapacitásának erősítésével” című pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében. A projekt 2015. július 31-én zárult. Megvalósítás helyszíne: 6726 Szeged, Közép fasor 1-3. A támogatás keretében 2 fő középfokú és 3 fő felsőfokú végzettséggel rendelkező fiatal pályakezdő foglalkoztatása valósult meg 1 év időtartamban. A foglalkoztatáson túl a célcsoporttagok informatikai, illetve nyelvi képzéseken vettek részt. A pályázati ciklus leteltével az intézmény további 3 hónapig foglalkoztatja majd a célcsoporttagokat. A projekt az Európai Szociális Alap és a Magyar Állam által nyújtott 19.765.000 forintos támogatási forrásból valósult meg. A pályázatról bővebb információkat a

www.magyarhazak.hu

oldalon olvashatnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.