Sport

Labdarúgás: a Közép-csoportban a SZEOL és a HFC

Labdarúgás: a Közép-csoportban a SZEOL és a HFC

2015. július 21., kedd
Labdarúgás: a Közép-csoportban a SZEOL és a HFC
szeol_sc_hfc09_gs

A Magyar Labdarúgó Szövetség versenyhatározatának értelmében az NB III Közép-csoportjában szerepelhet a SZEOL SC és a frissen feljutott Hódmezővásárhelyi FC is, azonban a tervezett 20 helyett 17 csapattal rajtol az idény.

Az élvonalból kizárt csapatok miatt kezdetben úgy tűnt, hogy összesen 60 csapattal indul az NB III-as szezon, a résztvevőket pedig három, húszfős csoportba osztották volna: azonban később sorra léptek vissza a csapatok, és a megyei bajnokságból feljutó egyesületek közül is sok nem vállalta a magasabb osztályban való megmérettetést. Végül július 20-án, hétfőn hozta meg a határozatot az MLSZ: három, 17 csapatos csoporttal indul a harmadosztály, így minden fordulóban lesz egy szabadnapos együttes is. A két érintett Csongrád megyei csapat egy csoportba került: a tavaly ötödik helyen végzett SZEOL SC, és a Csongrád megyei I. osztályt veretlenül záró Hódmezővásárhelyi FC is a Közép csoportba kapott besorolást. A SZEOL-nak és a HFC-nek a tavaly is ebben a ligában szereplő csapatokhoz képest a Békéscsaba II.-vel, a Honvéd II.-vel, a Komlóval, a Paks II.-vel, a Pénzügyőrrel és az Újbudával kell majd megmérkőzniük, mint új ellenfelekkel. A versenykiírás szerint a bajnokság augusztus elsején indul, a sorsolás még nem ismert.

Az NB III Közép csoportjának együttesei:

Bölcske SE, Békéscsaba 1912 Előre SE II., Dunaharaszti MTK, ESMTK, FC Dabas, Kozármisleny, Gyulai Termál FC, Hódmezővásárhelyi FC, Honvéd II., Komlói Bányász, Monori SE, Paksi FC II., Pénzügyőr SE, Szekszárdi UFC, Szentlőrinc SE, SZEOL SC, Újbuda.

A Közép csoportba került a SZEOL SC és a HFC is!http://szegedma.hu/?p=554695

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. július 21.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.