Sport

Női labdarúgás: megőrizte NB I-es tagságát a SZAK

Női labdarúgás: megőrizte NB I-es tagságát a SZAK

2015. június 8., hétfő
Női labdarúgás: megőrizte NB I-es tagságát a SZAK
szak_ute016

Miután sikerrel vette az Újpest elleni hetedik helyért zajló osztályozót a Szegedi AK, megragadta utolsó esélyét az élvonalban maradást tekintve, és várhatta az osztályozós ellenfelét - azonban a gárdának nem kell lejátszania ezt a párharcot a győriek sajnálatos helyzete miatt, így Zimányi-Kovács Anikóék megőrizték NB I-es tagságukat.

Ahogy arról a

noifutball.com portál is beszámol

, az NB II rájátszásában a második, osztályozót érő helyen a Győr végzett a Kóka mögött, ugyanakkor a győriek már nem játszhatnak több mérkőzést, mivel a sportszervezet elleni felszámolás jogerőre emelkedett, így megszűnt a klub - a Magyar Labdarúgó Szövetség szabályzata pedig kimondja, hogy csak a második helyezett játszhat osztályozót, a harmadik nem, ezzel viszont eldőlt az is, hogy a SZAK nem kényszerül osztályozóra, és az

Újpest elleni sikere

egyben bent maradást is ért a szegediek számára.

Cserenkó Szabolcs

, a csapat edzője portálunknak elmondta: egyelőre nem kaptak írásos határozatot a döntéssel kapcsolatban.

Játék nélkül maradt elsőosztályú a SZAK!http://szegedma.hu/?p=545328

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. június 8.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.