Bulvár

Meghalt a Zárda utcánál balesetet szenvedett motoros

Meghalt a Zárda utcánál balesetet szenvedett motoros

2015. május 22., péntek
Meghalt a Zárda utcánál balesetet szenvedett motoros
baleset

A Maros utca és a Zárda utca sarkánál ütközött egy motoros személyautóval csütörtökön. A motoros férfi kórházba szállítás után életét vesztette.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint május 21-én 10 óra 42 perc körüli időben egy 61 éves férfi a szegedi Maros utcában haladt segédmotoros-kerékpárjával. A Zárda utcai kereszteződéshez érve nem biztosított elsőbbséget egy személygépkocsinak és összeütköztek. Olvasó-tudósítónk a

helyszínről szolgáltatott

fotókat és információt a történtekről. A szegedi motorost a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték, ahol az esti órákban elhunyt. A Szegedi Rendőrkapitányság szakértők bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit.

Szörnyű tragédiával indul a péntek is - meghalt a motoros, aki tegnap a Novotelnél ütközött személyautóval. Vezessenek óvatosan!

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. május 21.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.