Közélet

Nyílt napot tartanak a megyei rendőrkapitányságok

Nyílt napot tartanak a megyei rendőrkapitányságok

2015. április 23., csütörtök
Nyílt napot tartanak a megyei rendőrkapitányságok
SZS20140430_rendorsegi_nyilt_nap_002

A Rendőrség Napja alkalmából nyílt napot rendez a Szegedi Rendőrkapitányság április 24-én 9 és 14 óra között a kapitányság épületében.

A nyílt nap programjai:

- a rendőrkapitányság épületének bemutatása, - krimináltechnikai bemutató, - a rendőrség technikai eszközeinek bemutatója, - a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság technikai bemutatója, - kerékpáros ügyességi verseny, - bűnmegelőzési stand, - kerékpár-regisztráció. A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság április 30-án 9 és 12 óra között várja az érdeklődőket a Hódtói Sportcentrumban. A Csongrádi Rendőrkapitányság a kapitányság épületében a Csongrádi Hivatásos Tűzoltó Parancsnoksággal együttműködve tartja a nyílt napot ugyancsak április 30-án 9 és 12 óra között. Április 25-én 7.45 és 15 óra között a Kisteleki Térségi Egészségügyi Központba látogathat a publikum, míg a Szentesi Rendőrkapitányság a 37. II. Rákóczi Ferenc Műszaki Ezreddel közösen április 24-én 8 órától kezdi programsorozatát Szentesen a Csongrádi úti laktanya területén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.