Együttműködési megállapodást kötött Hódmezővásárhellyel az iparkamara

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A jövőben a közös cél, helyzetbe hozni a kkv-kat és munkahelyet teremteni – írja a Vásárhely24.

Együttműködési megállapodást írt alá szerdán Almási István, Hódmezővásárhely polgármestere és Nemesi Pál, a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke – közölte a Vásárhely24. A megállapodás az önkormányzat és a kamara szakmai együttműködése a város gazdasági fejlődése, a fejlesztési források felhasználása érdekében köttetett.

Almási István arról beszélt, a város eddig is sokat tett a munkahelyek teremtése és megőrzése érdekében. Elmondta, az ipari park teljesen tele van, a cél ennek bővítése. A meglévő területek mellé újabbakat vásárolnának és azt is közművesítve, további területet bocsátanak a vállalkozások részére.

Nemesi Pál a CSMKIK elnöke kiemelte, a kamarai tevékenység elsősorban a kkv-k támogatása területén végez párhuzamos munkát az önkormányzattal. Emellett a duális képzésen alapuló szakképzés összehangolásában látja a város vállalkozásainak fejlesztési lehetőségeit.

A kamara és az önkormányzat munkaprogramot állít össze, egyeztetnek az előadások, konferenciák és rendezvények esetében is.

Előző sztori

Nem zárkózik el a kormányzat a trafiktörvény módosításától

Következő sztori

15 magyar helyszínen lesz koncert a nemzetközi dzsessznapon