Bulvár

Chicagóban nyert az On The Spot

Chicagóban nyert az On The Spot

2015. április 23., csütörtök
Chicagóban nyert az On The Spot

Silver Plaque (Ezüst Plakett) díjat nyert a Chicagói Nemzetközi Filmfesztivál televíziós versenyében az On The Spot amazóniai filmje - ismertette közleményében a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA).

Cseke Eszter

és

S. Takács András

a tavalyi futball-világbajnokság idején forgatott a Brazíliában élő törzzsel az esőerdőben, amelynek rövidesen el kell hagynia lakóhelyét az épülő Belo Monte gát miatt. A Xingu folyó mentén élő xikrin törzs viszontagságairól szóló műsor nemcsak Magyarországon volt látható, az On The Spot rövidfilmet készített az Al Jazeera America megrendelésére is, ezt a csatorna websorozata, az AJ+ jutatta el az amerikai közönséghez. A magyar nézők legutóbb éppen a frissen díjazott amazóniai filmet láthatták Cseke Esztertől és S. Takács Andrástól a tévében a vb-döntő másnapján. Az alkotók legközelebb az idén ősszel jelentkeznek új szériával a Duna csatornán, ez látható a sorozat hetedik évada. Az On the Spot brazíliai filmje a napokban a "Civil társadalom" kategóriában különdíjat kapott a moszkvai DetectiveFEST-en is. A chicagói mustrán a Zeneakadémia imázsfilmje, A Lisztérium - ahol él a zene című klipje az intézményi arculattal foglalkozó reklámfilmek között bizonyult a legjobbnak, és elnyerte a Silver Hugo (Ezüst Hugó) díjat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.