Bulvár

Niké vezette nyomra a rendőröket

Niké vezette nyomra a rendőröket

2015. március 11., szerda
Niké vezette nyomra a rendőröket

A csongrádi nyomozók elfogták azt a két helyi férfit, akik több autót kíséreltek meg feltörni a városban - írja a police.hu.

Egy csongrádi lakos hívta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját március 10-én hajnali négy órakor. A bejelentő elmondta, hogy a Hunyadi téren az egyik társasház belső udvarán két személy rugdosta az ott parkoló járműveket. A helyszínre irányított járőröket Niké a nyomkövető kutya az egyik gyanúsított otthonához vezette. A 24 éves férfit és 21 éves társát a rendőrök előállították a Csongrádi Rendőrkapitányságra. Kihallgatásukon mindketten beismerő vallomást tettek. Elmondták a nyomozóknak, hogy Budapestre akartak menni szórakozni, ezért több autót is megpróbáltak feltörni. Végül egy Seatot sikerült kinyitniuk. Megkísérelték a kocsit beindítani, de megszólalt a riasztó, ezért elmenekültek a helyszínről. A kesztyűtartóból azonban magukkal vitték az ott talált gáz-riasztó pisztolyt és a hozzá tartozó 5 darab töltényt. Zsákmányukat később a Holt-Tiszába dobták. A terheltek ellen lopás vétsége és jármű önkényes elvétele bűntette kísérletének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Csongrádi Rendőrkapitányságon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.