Sport

Labdarúgás: Bernát-duplával fordított a Tiszasziget + FOTÓK

Labdarúgás: Bernát-duplával fordított a Tiszasziget + FOTÓK

2015. március 7., szombat
Labdarúgás: Bernát-duplával fordított a Tiszasziget + FOTÓK
tiszasziget_utc_mj 22

A Tápé elleni bravúros győzelmet követően az újonc Tiszaszigettel nem bírt az Ujszegedi TC. Brinszkyék hiába rohamozták végig a második félidőt Kiskundorozsmán, pont nélkül távoztak.

Kiskundorozsma, 100 néző
2015. március 7., 16.30
Tiszasziget SE
Ujszegedi TC
A meccs véget ért.
játékvezető: Gera Ferenc • asszisztens: Csamangó Tamás, Gáleg Ferenc Lajos.
2
-
1

Csongrád megyei I. osztály, 17. forduló

Tiszasziget SE - Ujszegedi TC 2-1 (2-1).

Kiskundorozsma, műfű, 100 néző. Vezette: Gera Ferenc (Csamangó Tamás, Gáleg Ferenc Lajos)

Tiszasziget:

Kispéter - Papp Á. (Borgulya 46'), Rutai (Szécsi 81'), Tumbas, Kelemen Cs., Cindel, Fődi, Kelemen Sz., Kasza, Drágity, Bernát.

Vezetőedző:

Stetakovic Marinko.

UTC:

Szabó M. - Rácz (Farkas A.), Bálint, Mészáros Z., Kovács M., Szántó, Balogh Á. (Zsibrita 46'), Brinszky, Mihalkó G., Mészáros T., Gajdacsi.

Játékos-edző:

Brinszky Adrián.

Gól:

Bernát P. (28', 39'), illetve Mészáros Z. (6')

Online közvetítésünk:

VÉGE!
92'
Vége a mérkőzésnek! Hátrányból fordítva győzött a Tiszasziget az UTC ellen egy olyan találkozón, melyen a második félidőben látottak alapján a döntetlen talán igazságosabb lett volna.
91'
Kinyílt az UTC, kontrázott a Tiszasziget, Bernát Péter azonban kisodródott a büntetőterületen belül.
89'
Szép lassan végez el egy kirúgást Kispéter Zoltán tiszaszigeti kapus.
86'
Kijött a szorításból a Tiszasziget, és el is jutott egy szögletig. Komoly nehézségek árán szabadított fel a kornert követően az újszegediek védelme. Ezután Mészáros Zoltán és Brinszky Adrián próbálta meg feltörni a zöldek védőfalát, sikertelenül.
82'
Brinszky Adrián irányítja, szervezi az újszegedi akciókat. A vendégek szép kombinációkkal jutnak el a tizenhatosig, de nem igazán veszélyesek. Egy oldalsó Brinszky-szabadrúgás okozott csak riadalmat, Kispéter rajta volt, a védők azonban megelőzték, elfejelték előle.
81'
Rutait Szécsi váltotta Stetakovic Marinko gárdájában.
79'
Gyönyörű kontrát indított a Tiszasziget, két védő között lépett ki a félpályánál a kétgólos Bernát Péter, hamar többméteres előnyt szerzett, majd elfektette a hálóőrt is, de kisodródott, és az oldalhálóba lőtt végül. Ez volt a meccslabda?
78'
Rácz Zoltán helyére Farkas Antal érkezett a vendégeknél.
75'
Ismét átvette az irányítást az UTC, a Tiszasziget pedig az eredmény megtartására törekszik. A fehér-feketék sorra vezetik támadásaikat, ám jól zár a zöld védelem.
71'
A Tiszasziget kiegyenlítettebbé tette a játékot, igyekszik akciókat építeni, helyzetig viszont még nem jutott ebben a szakaszban.
68'
Mészáros Zoltán a jobb kapufát találta el 7 méterről, Kispéter Zoltán tehetetlen volt. Nagy erőkkel rohamoznak a vendégek. Rácz Zoltánt kellett közben ápolni a fehérektől, végül folytatni tudta a játékot.
62'
Egyre nagyobb a küzdelem, és ez kezd dominálni. A Tiszasziget biztonságra törekszik, határozott védekezésből próbál gyors támadásokat vezetni, míg az újszegediek igyekeznek minél komolyabb nyomás alatt tartani ellenfelüket. A játék képe alapján mindkét oldalon eshet még gól.
58'
Támadásban az újszegediek, és közel is jártak a gólhoz. Brinszky Adrián mesterien tartotta meg a labdát, megvárta, míg kitámadtak a szigetiek, majd helyzetbe hozta Kovács Milánt, aki lőtt is, Kispéter Zoltán hatalmas bravúrral védett. A szöglet után Mészáros Zoltán előtt adódott lehetőség, 8 méterről pofozta kapura, nem sokkal a jobb kapufa mellé.
53'
Két lehetőség is adódott a szigeti Drágity Dusán előtt. Először hátulról támadták az újszegediek, nem merte elvállalni, hogy végigvigye, könnyelműen elpasszolta a labdát. Ezután elvállalta az egy az egyet, de elhamarkodottan lőtt, Szabó Marcell hárított.
48'
Nagy lendülettel vetette magát a játékba az UTC, mely láthatóan megpróbál gyorsan egyenlíteni. A szigetiek térfelén pattig a labda, a nyomás egyelőre azonban nem párosul igazi helyzettel.
46'
Borgulya János állt be a tiszaszigetieknél, Zsibrita Ákos az újszegedieknél a szünetben. Papp Ádám, illetve Balogh Ádám maradt az öltözőben.
46'
Az újszegediek hozták játékba a labdát a második felvonásban.
SZÜNET!
45'
UTC-próbálkozás a félidő végén: Brinszky Adrián elől szögletre hárított Kispéter Zoltán portás, majd pihenőre tértek a legények.
41'
Mészáros Zoltán remekül ment el, az ötös bal oldali sarkáról, kicsit kiszorított helyzetből tüzelt, Kispéter Zoltán eléje vetődött, jól zárta a szöget, meghiúsította az újszegediek egyenlítési reményeit.
39'
GÓÓÓL 2-1! Újszegedi kapufa, tiszaszigeti találat! Bernát Péter lépett ki a leshatárról, és 8 méterről Szabó felett ívelt a hálóba.
37'
Brinszky Adrián fénykorát idézte egy 28 méteres szabadrúgással, zúgó kapufát lőtt, bizony ezúttal nem Kispéter Zoltán kapuson múlt, hogy nem vezet az UTC!
33'
Kelemen Szabolcs 33 méteres, félmagas lövését vetődve tolta ki a jobb kapufánál Szabó Marcell, akinek bizony meggyűlt a baja ezzel a lökettel, de sikerült kornerre mentenie.
28'
GÓÓÓL 1-1! Góllá érett a szigeti fölény, egyenlítettek a zöldek. A félpályától indult Bernát Péter, nagyszerű kiugratást kapott, hosszan és villámgyorsan vezetett a labdát, elhúzta Szabó Marcell kapus mellett, majd az üres kapuba gurított.
26'
Tiszaszigeti fölénnyel telnek a percek, mozgalmas a mérkőzés, rengeteg a szép akció, jól szórakoznak a nézők.
21'
Bernát Péter előtt adódott két óriási lehetőség! Kasza Ferenc remek passzát 4 méterről az elvetődő kapusba pofozta a kiváló csatár. Rögtön ezután a hálóba is talált egy gyors indítást követően, ám les miatt érvénytelenítették a találatot, ezt hevesen vitatták a szigetiek.
17'
Jobbról érkezett középre a labda egy tiszaszigeti szabadrúgás után, Bálint Dániel vágta vissza a lasztit a mezőnybe.
16'
Szabó Marcell kapus néhány ütemet kivárt, a villámgyors Bernát Péter a semmiből érkezve majdnem meglepte, de a hálóőr végül időben eszmélt, és fel tudott szabadítani.
12'
Jobbról, a tizenhatos és az oldalvonal közötti területről végezhetett el szabadrúgást az UTC, Balogh Ádám kapura csavarta, Kispéter a mezőnybe bokszolta a léc alá tartó labdát.
10'
Kiegyenlített a játék, az imént a tiszaszigetiek egy szöglettel veszélyeztettek. Szabó Marcell kapus kiöklözte a bogyót, de ütközött a támadókkal, a földön maradt, rövid ideig ápolni is kellett.
6'
GÓÓÓL 0-1! Korai találattal előnyben a vendégek! Brinszky Adrián játékos-edző, játékmester 26 méterről, balról nagyszerűen tekert középre egy szabadrúgást, Mészáros Zoltán 7 méterről csúsztatott, ezzel megtévesztette Kispéter Zoltán kapust, a laszti pedig a háló jobb oldalába vágódott.
4'
Kóstolgatják egymást és a műfüvet a csapatok az első percekben.
1'
Tiszta zöldben a tiszaszigetiek, fehér-fekete-fekete kombinációban az újszegediek. A "hazaiak" hozták játékba a labdát.
16.25: Mintegy száz néző várja a kezdést. 16.10: Köszöntjük Olvasóinkat, hamarosan kezdődik a Tiszasziget és az Ujszegedi TC megye I-es bajnoki összecsapása a kiskundorozsmai műfüves pályán! A mérkőzés 16.30-kor kezdődik!

A találkozó elé

Beharangozó írásunk ide kattintva olvasható.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.