Közélet

Év orvosa 2014 közönségszavazás: itt a TOP5 lista

Év orvosa 2014 közönségszavazás: itt a TOP5 lista

2015. március 18., szerda
Év orvosa 2014 közönségszavazás: itt a TOP5 lista

A március 6-i indulás óta összesen 7.576 szavazat érkezett a 2014-es Astellas-díj - Az év orvosa pályázat internetes közönségszavazásán. A 107 jelölt részvételével zajló nemes versengés tétje, hogy ki kapja idén az Astellas-közönségdíjat, illetve az azzal járó „Az év orvosa” címet. Voksot beküldeni 2015. március 20. 22.00 óráig a www.astellasdij.hu/evorvosa/vote/ weboldalon lehet.

A közönségszavazáson idén is kizárólag a zsűri által döntőbe juttatott történetek vehetnek részt. Az internetes szavazás aktuális állását a Pályázati Felhívásban leírt rendszerességgel, TOP-listák közlésével hozzuk nyilvánosságra. A lista élén az első 5 helyen jelenleg a szürke mezőben felsorolt jelöltek állnak. A lista egy pillanatnyi állapotot tükröz, így aki nem találja kedvenc orvosát a listában és még nem szavazott, most még mindenképpen érdemes megtennie. A rangsor élén álló orvosok neveit nem a voksok száma szerint, hanem abc-rendben közöljük! Fontos szabály, hogy a közönségszavazás teljes ideje alatt mindenki csak egyszer voksolhat. Az Astellas-díj – Az év orvosa pályázat közönségjelöltjei közül végül az kerül az első helyre és nyeri el ezzel a 2014-es Astellas-közönségdíjat, aki az internetes közönségszavazás zárásának pillanatában a legmagasabb pontszámot éri el.

Év orvosa pályázat – közönségszavazás TOP5

Dr. Debreczeni Béla Zoltán plasztikai sebész főorvos (MH EK Honvédkórház, Budapest) Dr. Cseh Botond neurológus főorvos (Borsod-AbaújZemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház, Miskolc) Dr. Homoki Ildikó háziorvos (Abony) Dr. Mátrai Zoltán PhD sebész, osztályvezető főorvos (Országos Onkológiai Intézet, Budapest) Dr. Pécsi Balázs klinikai onkológus főorvos (PTE KK Onkoterápiás Intézet, Pécs) A versenyben lévő jelöltek listája a http://evorvosa.astellasdij.hu/candidates_vote/ oldalon található térkép segítségével megyei bontásban is megtekinthető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.