Közélet

Kalmár Ferenc maradt a KDNP megyei elnöke

Kalmár Ferenc maradt a KDNP megyei elnöke

2015. február 6., péntek
Kalmár Ferenc maradt a KDNP megyei elnöke
kalmar_ferenc_gs

Kalmár Ferenc megyei önkormányzati képviselőt, az Országgyűlés elnökének tanácsadóját választotta újabb öt évre elnökévé a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) Csongrád megyei választmánya a napokban.

A megyei ügyvezető titkár

Miklós Péter

(Szeged), gazdasági ügyintéző pedig

Dobák Lászlóné

(Szőreg) lett. Az elnökség további tagjai:

Fekete János

(Csongrád),

Polner Eörs

(Szeged) és

Szűcs Szilveszter

(Algyő). Csongrád megye

Kovács Kálmánt

delegálta a párt országos elnökségébe. Az Országos Választmányba

Haág Zalán

(Szeged),

Orbán Imre

(Makó),

Polner Eörs

(Szeged) és

Zsótér Károly

(Mindszent) került.

Kalmár Ferenc

újraválasztott elnök elmondta: a KDNP Csongrád megyében továbbra is a keresztény-nemzeti centrumpolitizálást kívánja folytatni, szövetségben a Fidesszel és a polgári értékrendet valló civil szervezetekkel. „A kereszténydemokrata politika iránti igényt mutatja, hogy elmúlt ciklusban megyénk mind több településén jött létre helyi KDNP-alapszervezet, melyek az egyes községekben, városokban képviselik szociális és társadalompolitikánkat. A következő években is folytatni szeretnénk ezt az alulról jövő építkezést” – hangsúlyozta megválasztását követően Kalmár Ferenc.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.