Sport

Jégkorong: ezúttal a Beostar jött ki jobban a Volán elleni derbiből

Jégkorong: ezúttal a Beostar jött ki jobban a Volán elleni derbiből

2015. február 23., hétfő
Jégkorong: ezúttal a Beostar jött ki jobban a Volán elleni derbiből
iszavolan_beostar_mj-_DSC7873

Egy hét alatt négy fellépés várt a Tisza Volán-Szegedi Vízmű SC-re, Kalocsa László tanítványai utolsó meccsükön kétgólos vereséget szenvedtek a HK Beostar otthonában vasárnap délelőtt.

Január 25-én a szegediek

nyertek

azonos pályaválasztás mellett, e bravúrt szerették volna megismételni Ambrus Andrásék. Nem is indult rosszul a találkozó a Volán szempontjából, hiszen

Fülöp László

duplájával a második harmad elején még a vendégeknél volt az előny. (1-2) A belgárdiak ugyanakkor fordítani tudtak, így hazai vezetésről indultak a felek az utolsó felvonásban. A slusszpoén végül a Beostaré lett

Dmitri Gnitko

kései góljával, így a Szege vereséggel fejezte be egy hét alatt négy mérkőzésből álló erőltetett menetét. A csapat ezzel a bajnokság harmadik helyét szerezte meg az alapszakaszban.

Szerb I. osztályú jégkorongbajnokság:

HK Beostar – Tisza Volán-Szegedi Vízmű SC 4-2 (1-1, 2-1, 1-0)

Belgrád, Pingvin Hall. Vezette: Aleksic Uros, Bogdan Davor, Ivanov Nebojsa.

Beostar:

Rankovic – Avilov, Jekic, Glavonjic, Gnitko, Ignjatovic - Mitic J. (kapus), Krotov, Nikolic, Kinkor, Kolaric, Lazarevic - Petrovic, Trajkovic, Mitic L., Novakovic P., Novakovic U. - Zivic, Ogrizovic, Tadic, Vukicevic.

Vezetőedző:

Igor Kosovic.

Tisza Volán:

Szőke – Bontovics, Szabó, Schellin, Pápa, Egyed – Balázs (kapus), Barcsik, Salánki, Nagy, Strenk, Major – Vígh, Molnár, Ambrus, Fülöp.

Vezetőedző:

Kalocsa László.

Gól:

Gnitko

(Kinkor, 05:39:

1-0

),

Fülöp

(08:29:

1-1

),

Fülöp

(Ambrus, 25:27:

1-2

),

Kinkor

(Gnitko, Glavonjic, 28:41:

2-2

),

Petrovic

(38:55:

3-2

),

Gnitko

(Kinkor 58:26:

4-2

).

Kiállítás:

8 perc, ill. 2 perc + 10 perc fegyelmi (Strenk).

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.