Bulvár

A fagytól mentettek a rendőrök az év utolsó napján

A fagytól mentettek a rendőrök az év utolsó napján

2015. január 1., csütörtök
A fagytól mentettek a rendőrök az év utolsó napján
rendor

Bajba jutottakat helyeztek biztonságba a hideg idő elől a Csongrád megyei rendőrök az év utolsó napján - írja a police.hu.

A Csongrádi Rendőrkapitányság Csanyteleki Rendőrőrsének járőrei december 31-én 12 óra 55 perckor keresték fel azt a fedél nélküli személyt, aki a tömörkényi Kápolna dűlőn egy fóliából és hulladékokból készített, fűtetlen kunyhóban él. A mozgásában korlátozott férfi a rendőröknek elmondta, hogy nagyon fázik, nincs hova mennie, és nincs aki gondoskodjon róla. Az egyenruhások forró teát adtak neki, majd beszállították a csongrádi melegedőhelyre. Néhány perccel később a Nagylak Közúti Határátkelőhely ügyeleti hívószámára érkezett bejelentés arról, hogy a határ menti község óvodája előtt egy helyi lakos fekszik az árokban. A rendőrök azonnal a segítségére siettek. A bajba jutott személy a rendőröknek elmondta, hogy italozásból tartott hazafelé, mikor elfáradt, ezért lefeküdt a földre. Az egyenruhások hazavitték az átfázott férfit. A Szentesi Rendőrkapitányság járőrei szolgálati feladataik ellátása során december 31-én 18 óra 35 perckor Szentesen a Kossuth utcában észlelték, hogy egy személy az egyik parkoló gépkocsinak támaszkodik és nem mozdul. A férfi nem tudott megállni a lábán, ezért a rendőrök mentőt hívtak a helyszínre, akik további kezelés céljából kórházba szállították.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.