Sport

Kézilabda: remizett a KSZSE Örkényben

Kézilabda: remizett a KSZSE Örkényben

2014. december 2., kedd
Kézilabda: remizett a KSZSE Örkényben
forgonikolett_kszse_dvsc26_gs

Döntetlennel folytatta szereplését a KSZSE a másodosztályban, a szegedi lányok az Inárcs-Örkény KC otthonából távoztak egy ponttal.

Eddig a mumusnak számító Inárcs-Örkénytől még nem sikerült pontot szereznie a szegedi lányoknak. Az elmúlt fordulóban biztosan idegenben győző házigazdák ellen rossz előjelekkel készültek

Buchholcz Huba Dóra

tanítványai, hiszen nem csak a Kispesttől elszenvedett vereség, hanem sérülések és betegségek is nehezítették a csapat dolgát. Nem indult jól a mérkőzés, a hazaiak nagy iramban, keményen bekezdtek és elhúztak 8-2- re. Időkérés után a vendégek rendezték a sorokat és fokozatosan elkezdték ledolgozni a hátrányt, sőt 11-10 -re már KSZSE vezetést regisztrált a jegyzőkönyv. A félidő döntetlennel zárult. A második játékrész is szoros, kiélezett csatát hozott, ami után a végjátékba 4 gólos előnnyel érkezett a hazai csapat. Ekkor a nagy szívvel játszó szegedi lányok egy 4-0-ás rohammal kiegyenlítettek, sőt egy időntúli büntető értékesítésével akár a győzelmet is megszerezhették volna. Összességében elmondható, hogy bravúros teljesítménnyel, padlóról kétszer is felállva szereztek egy pontot idegenben.

Női kézilabda NB I/B Keleti csoport, 11. forduló:

Inárcs-Örkény KC - Kézilabda Szeged SE 23-23 (12-12)

Örkény, 100 néző. Vezette: Altmár, Horváth

KSZSE:

Varga (kapus) - Farkas 1, SEBŐK 4, HOMOKI 6/2, Huszka 2 , FORGÓ 4, Draxler D. 2.

Csere:

RÉPÁS (kapus), MIHÁLFFY 4, Lengyel, Debreczeni, Frányó, Farkasinszki, Sebestyén, Frányó.

Edző:

Buchholcz Huba Dóra.

Hétméteres:

6/4, ill. 3/2.

Kiállítás:

10 perc, ill. 8 perc. Buchholcz Huba Dóra:

"Nagyon fontos pontot szereztünk, melyet a lányok pályán mutatott megalkuvást nem ismerő küzdeni tudásának köszönhetünk. Bízom benne, hogy ez lökést ad a további küzdelmekhez."

Junior mérkőzésen:

Inárcs-Örkény KC - Kézilabda Szeged SE 23-35 (11-15)

KSZSE:

KÜRTI, Varga (kapus), Kecskés 1, Lengyel 1, SEBESTYÉN 13/1, Kertész 2, Borbás, Kovács 2, BENÁK 4, FRÁNYÓ 6/1, Karácsonyi 2, Sevaracz 2, Kiss 2/1.

Hétméteres:

7/5, ill. 6/3.

Kiállítás:

10 perc, ill. 6 perc. Vojkovics Gyula:

"Kényszerből 5 beállóval is kellett játszani, ezt is szépen megoldották a lányok. Azért ezt a taktikai elemet nem szeretném állandósítani."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.