Sport

Labdarúgás: Zsinórban harmadjára nyert a SZEOL + FOTÓK

Labdarúgás: Zsinórban harmadjára nyert a SZEOL + FOTÓK

2014. október 12., vasárnap
Labdarúgás: Zsinórban harmadjára nyert a SZEOL + FOTÓK
bolcske_szeol_14_10_12151-004

Folytatta elmúlt két fordulóbeli teljesítményét a SZEOL SC, amely számtalan helyzetéből hármat értékesített, a második félidő elején szerzett gólok eldöntötték a mérkőzést, újabb három ponttal gazdagodott Tóth Ákos együttese.

Két győzelemmel a háta mögött érkezett a SZEOL Bölcskére, ahol nagyon masszív csapattal találkozott az NB III Közép csoportjának kilencedik fordulójában. Az első húsz percben támadólag lépett fel a szegedi csapat, azonban nagyobb lehetőségek a Bölcske előtt adódtak, a hazaiak főleg pontrúgások után voltak veszélyesek, azonban

Dongó

két fejes alkalmával is kitolta a labdát a sarok elöl. A nagyon zártan védekező bölcskeiek ellen folyamatosan került egyre nagyobb fölénybe a SZEOL, azonban hol a lövés nem volt pontos, hol pedig a tolnaiak védői tudtak blokkolni a lövéseknél, így a félidőre 0-0-al vonultak a csapatok, a SZEOL mezőnyben ellenfele fölé nőtt, de nem tudott előnybe kerülni. Nem kellett azonban sokáig várni arra a második félidőben arra, hogy megszülessen az első gól:

Bata

remek mozdulattal tekert a kapuba, megszerezve ezzel szezonbeli hatodik találatát, 0-1. Kiválóan kezdte a második 45 percet a SZEOL, a gólt követően

Dlusztus

lökete a gólvonal előtt gurult végig, miután a kapufáról pattant le a labda, majd az 59. percben Bata érkezett tökéletesen

Puskás

szögletére, és megduplázta csapata előnyét, 0-2. Sőt, három perccel később

Faragó

tálalt kiváló meglátást követően

Ondrejó

elé, aki tizenegy méterről higgadtan lőtte be ziccerét, ezzel el is dőlt a mérkőzés, 0-3. A hátralévő fél órában további gólokat lőhetett volna a SZEOL, azonban az eredmény nem változott, így háromgólos sikert arattak

Grünvaldék

Bölcskén, ahol ilyen arányban valószínűleg nagyon kevés csapat fog nyerni a szezonban. Ezzel zsinórban harmadik sikerét aratta a SZEOL, mi több, ezen a három meccsen gólt sem kapott a SZEOL, 8-0-s gólaránnyal tudta le a Baja-Szekszárd-Bölcske triót a kék-fekete együttes, amely ezzel a győzelemmel nagyot lépett előre a tabellán, a negyedik helyről várhatja a folytatást, bár meg kell jegyezni, hogy nagyon szoros a bajnokság, a 13. helyen álló Szentlőrinc mindössze négy ponttal áll a SZEOL mögött. A következő fordulóban szombaton 14:30-tól, a Gyulai Termál FC ellen folytathatja majd kiváló sorozatát

Tóth Ákos

csapata.

Bölcske, Bölcskei sporttelep, 200 néző
2014. október 12., 15.00
Bölcskei SE
SZEOL SC
Vége a mérkőzésnek.
Játékvezető: Pillók Ádám * Asszisztensek: Mohos Milán, Keszthelyi Tamás.
0
-
3

NB III Közép csoport, 9. forduló

Bölcskei SE - SZEOL SC: 0 - 3 (0-0)

Bölcske, Bölcskei sporttelep. Vezeti: Pillók Ádám (Mohos Milán, Keszthelyi Tamás)

Bölcske:

Csoknyai - Hajdók, Farsang (Fröchlich, a szünetben), Laták, Féhr, Miskovicz (Ledneczki, 86'), Szabolcska (Szalánczi, 65'), Budai, Horváth, Agócs, Tóth.

Vezetőedző:

Buzás Attila.

SZEOL:

Dongó - Kormányos, Dlusztus, Forró, Bjedov, Grünvald, Puskás, Ngalle (Mucsi, 87'), Faragó (Beretka, 78'), Bata, Ondrejó (Buzási, 82').

Vezetőedző:

Tóth Ákos.

Gól:

Bata (46', 59'), Ondrejó (62')

Sárga lap:

Budai (52') ill Dlusztus (52'), Ngalle (70'), Bjedov (76') Tóth Ákos:

" Egy jó értelembe vett régi, falusi közegben egy majdnem tökéletes meccset játszottunk, az ellenfélnek szinte lehetősége sem volt, mi pedig szép lassan fizikálisan és játékban is felőrültünk az ellenfelünket,és az idei legsimább győzelmünket arattuk. Remélem, hogy a lendületünk egész decemberig kitart majd."

Online közvetítésünk

VÉGE
90+2'
Batát lerántják, de a szabadrúgás elvégzését követően le is fújja a mérkőzést Pillók, nyert a SZEOL! A második félidőben gyorsan eldöntötte a mérkőzést a Tóth Ákos csapata, amely immáron pozitív mérleggel rendelkezik, ez volt az ötödik győzelme a bajnokságban.
90'
Két percet hosszabbít Pillók.
89'
Formás akciókat vezet a SZEOL továbbra is, azonban a koncentrációval akad már problémája a kék-feketéknek, szerencsére ez már nem számít, a mérkőzés eldőlt. Hármat a Bölcske eddig csak egyszer kapott a bajnokságban, igaz, akkor kettőt rúgni tudott a Gyulának.
87'
Utolsó cserelehetőségével is él Tóth Ákos, Ngalle helyére Mucsi érkezik, míg a Bölcskénél Ledneczki váltja Miskoviczot.
83'
Második cseréjét is kihasználja Tóth Ákos, Ondrejó jön le, akit Buzási vált.
81'
Fröchlich került lövőhelyzetbe 14 méterről, nem sikerült jól kiviteleznie ezt, mert földbe rúgott, azonban éppen így lett jó, a jobb oldali kapufa tövénél hagyta el a labda a játékteret, szerencséje is volt most a SZEOL-nak.
79'
Puskás éles szabadrúgása száll középre, a menteni igyekvő védő úgy tud beleérni, hogy az veszélyes lesz a saját kapujára, de Csoknyai remek reflexmozdulattal kitolja a labdát.
78'
Cserél Tóth Ákos, Faragó helyére Beretka érkezik a pályára.
76'
A kaputól harminc méterre jutott szabadrúgáshoz a hazai csapat, Bjedovnak kis fáziskéséssel mutatta fel a lapot Pillók, aki egyébként jól vezeti a mai mérkőzést.
72'
Csapkodóvá vált a játék a harmadik gólt követően, sok a hiba mindkét fél részéről, és elég töredezetten is zajlik a mérkőzés, sok az apró szabálytalanság.
70'
Ngalle kap lapot egy taktikai faultot követően.
65'
Változtatnak a hazaiak, Szabolcska helyett Szalánczi a pályán a folytatásban.
62'
GÓÓÓL! 0-3! Negyed óra alatt hármat lő a SZEOL! Grünvald tekert középre az alapvonalról, Faragó fejelte vissza középre a 11-es pontnál érkező Ondrejónak a labdát, aki higgadtan a kapuba lőtt, már háromgólos a SZEOL előnye!
59'
GÓÓÓL! 0-2, ismét Bata! Puskás szögletére Bata robbant be, és a kapu közepébe fejelt, Csoknyai nem tudott hárítani, kettővel vezet a SZEOL!
56'
Puskás végzett el egy szabadrúgást 30 méterről, nagy erővel lőtte meg a labdát,de pontosan a kapu közepét találta el, így fogta Csoknyai.
52'
Előkerülnek a sárgák, az elsőt Dlusztus kapja egy labdaelrúgásért, míg a hazaiak közül Budai is sárgás figyelmeztetésben részesül.
50'
Faragó újabb lehetősége marad ki, nem sokat tévedett 18 méterről a szegedi támadó.
49'
A szabadrúgást követően Dlusztus lőhetett kapura, a kapufa és Csoknyai együttes erővel védték a lövést, majd a labda a gólvonalon gurult végig, könnyen vezethetne kettővel a SZEOL!
47'
Nem csak a SZEOL, hanem Bata is aktívan kezdi a meccset, több védőt is beültetett a hintába, majd felvágták, sőt, estében még a fejét is megrúgták, Batát ápolni kellett, de visszatér a pályára.
46'
GÓÓL! Vezet a SZEOL! A lehető legjobban kezdi a második félidőt a szegedi csapat, Ngalle kiugratta Batát, aki pazar mozdulattal tekert a felső sarokba, 0-1! Fontos gól lehet ez a végkimenetel szempontjából is.
46'
Folytatódik a mérkőzés, a szünetben Farsang helyére Fröchlich érkezik a hazaiaknál.
SZÜNET
45'
Hajszálpontosan vet véget az első 45 percnek Pillók Ádám, amely alatt a hazaiak két pontrúgást követően álltak közel a gólhoz, a SZEOL mezőnyben ellenfele fölé nőtt, de a zárt védekezéssel is meg kell ma küzdenie.
44'
Faragó küldi el védőjét egy labdaátvétellel, majd éles szögből, 20 méterről leadott, alsó sarokba tartó lövését nagy bravúrral védi Csoknyai.
43'
Délutáni tűzijáték a hazaiak kapuja előtt: Ngalle és Ondrejó ígéretes lövését is blokkolják a szűk pályán betömörülő hazaiak, nehéz lesz átlőni, vagy kijátszani ezt a falat.
40'
Ismét Kormányos segíti hatékonyan a szegedi támadást, Ondrejó csúsztatását próbálta középre tenni, az utolsó pillanatban szögletre mentenek a hazaiak, amit még további két sarokrúgás követ, beszorul a Bölcske.
34'
Marad támadásban a SZEOL,a támadással fellépő Kormányos lőtte el ballal a labdát, ő sem sokat tévesztett.
29'
A mérkőzés eddigi legnagyobb helyzetét hagyta ki Forró! Ngalle átívelését követően Dlusztus centerezett, Forró pedig centikkel lőtte csak fölé a labdát, tetszetős akció volt.
24'
Faragó tűnik el Kormányos jobb oldali beadását követően, miután megakasztották, a játékvezető nem vette észre az esetet.
23'
A szegediek inkább mezőnyből jelentenek veszélyt Csoknyai kapujára, Puskás indította a felfutó Grünvaldot, akinek életerős lövését még a labda lepattanása előtt vette fel a bölcskei kapus.
20'
Ismét pontrúgásból veszélyeztet a Bölcske, egy szabadrúgást követően Agócs 6 méterről leadott fejesét üti ki Dongó a sarok elöl.
15'
Visszavette a kezdeményezést a SZEOL, két szögletet is elvégezhettek Puskásék, illetve egy nagy bedobást követően is a kapu előterében szövögethették akcióikat, de nem született gól ezekből. A Bölcske meccsein nem szokott gólzápor lenni, fontos lehet, hogy ki szerzi az elsőt a mai napon.
12'
A sarokrúgást a hosszúra ívelték át a hazaiak, Farsang vissza akarta tenni középre fejjel, azonban olyannyira jól sikerült elképzelése, hogy a hosszú felső sarokba tartott a labda, Dongó nagy bravúrral kiöklözte a sarokba tartó labdát.
11'
Budai Dávid centerezése volt pontos, a fejes azonban az ötössel egy vonalban hagyta el a kaput, szöglettel folytatódik a mérkőzés.
10'
Ismét Faragó aktív a SZEOL-ból, a jobb oldalról befele húzott, majd 10 méterről lövés helyett beadást választott, amit egy hazai visszafutó védő bravúrosan hatástalanított.
7'
Faragóé az első veszélyesebb lövés, a szegedi támadó mintegy 22 méterről tüzelt kapura, azonban lövése egy méterrel szállt mellé.
6'
A hazaiak előtt adódhatott volna egy kisebb lehetőség, de a bölcskei támadó 18 méterre a kaputól rátekeredett a labdára, nem alakult ki nagyobb helyzet végül.
3'
A szegediek lépnek fel támadólag a mérkőzés elején, eddig mindig akkor nyert a SZEOL, ha ők szerezték az első találatot a mérkőzésen.
1'
Pillók Ádám a sípjába fúj, így elkezdődik a mérkőzés. A hazaiak fehér felsőben, valamint piros nadrágban lépnek pályára, míg a szegediek a hagyományos kék-fekete szerelésben játszanak ma. A bölcskei pálya a kisebbek közé tartozik, így ma ezzel is meg kell küzdenie Tóth Ákos legénységének.
14:53 - Köszöntjük olvasóinkat, hamarosan kezdődik a mérkőzés. Az októberi nyárias időben léphetnek pályára ma a csapatok, a SZEOL remélhetőleg folytatja győzelmi sorozatát, amelyet a Baja és a Szekszárd ellen kezdett el. A mérkőzés 15 órakor kezdődik!

A találkozó elé

Beharangozó írásunk ide kattintva olvasható el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.