Sport

Labdarúgás: a SZVSE-stadionban fogadja a Diósgyőrt a Szeged 2011

Labdarúgás: a SZVSE-stadionban fogadja a Diósgyőrt a Szeged 2011

2014. október 3., péntek
Labdarúgás: a SZVSE-stadionban fogadja a Diósgyőrt a Szeged 2011
szs_labda_labdarugas

Az előzetes elképzelésekkel ellentétben mégsem a Felső Tisza parti stadionban, hanem a SZVSE-stadionban fogadja október 8-án a Szeged 2011-Grosics Akadémia az élvonalbeli Diósgyőri VTK együttesét barátságos mérkőzésen.

A szegedi klub tájékoztatása szerint a változtatásra azért volt szükség, mert az illetékes hatóságok az eredeti helyszínt nem találták megfelelőnek egy ilyen kiemelt biztosítást igénylő sportesemény megrendezéséhez. Mint azt

korábban írtuk

, a Szeged 2011 ezzel a programmal szeretné kárpótolni szurkolóit amiatt, hogy a stadionépítés idején Gyulán játssza bajnoki mérkőzéseit, és a tervek szerint csak jövő ősszel tér majd haza új, modern szegedi létesítményébe. Másrészről örömmel állnak a diósgyőriek rendelkezésére az NB I-es bajnoki szünetben erre az edzőmeccsre. Teszik mindezt azért is, mert a szegedi és a diósgyőri drukkerek legendásan jó kapcsolatot ápolnak egymással. A találkozó október 8-án, szerdán 15.30-kor kezdődik, a belépés mindenki számára ingyenes!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.