Bulvár

Kiszombori autóbaleset és viharkárok miatt intézkedtek a tűzoltók

Kiszombori autóbaleset és viharkárok miatt intézkedtek a tűzoltók

2014. október 22., szerda
Kiszombori autóbaleset és viharkárok miatt intézkedtek a tűzoltók

Kedden délelőtt egy tűzesetről és egy balesetről érkezett bejelentés a Csongrád megyei műveletirányítási központba, a szerda reggeli órákban pedig a heves viharok adtak munkát a tűzoltóknak.

Kedden reggel nyolc órakor kapták az első riasztást az egységek. Mindszenten egy mezőgazdasági szárítótoronyban az ott tárolt kukorica izzott, több helyen meggyulladt. Az esethez a hódmezővásárhelyi tűzoltók érkeztek, akik leürítették a szárítót, majd egy vízsugárral visszahűtötték az izzó, lángoló gabonaszemeket. Délelőtt történt egy halálos közlekedési baleset a 43-as úton, Kiszombor közelében. Az egyenes útszakaszon két személyautó ütközött, melynek következtében az egyik jármű sofőrje életét vesztette. A helyszínre a makói egységek érkeztek, nyolc tűzoltó végezte el a műszaki mentési munkálatokat. A járműveket áramtalanították, megszüntették az üzemanyag szivárgását. Az egyik személyautóból két sérültet szabadítottak ki a makói tűzoltók, őket azonnal átadtak a mentőszolgálat munkatársainak. Szerda reggel hat óra óta szünet nélkül érkeznek a viharkárokkal kapcsolatos bejelentések a 105-ös segélyhívóra. Kidőlt fákról, leszakadt faágakhoz riasztják a tűzoltókat főként Szentes és Csongrád térségébe, de egyre több riasztás érkezik Szeged területéről is. A tűzoltók folyamatosan dolgoznak a károk elhárításán - olvasható a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közleményében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.