Sport

Röplabda: új támogató állt az SZRSE mellé

Röplabda: új támogató állt az SZRSE mellé

2014. augusztus 3., vasárnap
Röplabda: új támogató állt az SZRSE mellé
szrse_roplabda

A Szegedi Röplabda Sportegyesület munkáját a következő versenyévben új támogató segíti. Az egyesület júliusban kötött egyéves együttműködési megállapodást a Vidux Informatikai Kft-vel.

A szegedi utánpótlás-nevelő klub működése, életbennmaradása a támogatóktól függ, mert a röplabda nem részesülhet a TAO-s sporttámogatásból. A klub jelenleg nem működtet felnőtt csapatot ezért a szponzorok bevonását ez is megnehezíti. A klub minden évben több mint száz gyermeknek kell biztosít röplabdázási lehetőséget és több korosztályban indít csapatokat az utánpótlás bajnokságokban. Ennek megvalósításához több edzőre és éves szinten közel 3000 óra teremhasználatra van szükség. „Apaként és sportoló, sportot szerető emberként a gyerekek egészséges életre, a sport a közösség szeretetére való nevelése fontos szempont számomra. Üzleti, emberi kapcsolataim jelentős része kötődik a sporthoz. Kislányom a közelmúltban csatlakozott a szegedi röplabdás élethez, így alkalmam volt betekinteni az edzések menetébe, valamint ugyancsak személyesen tapasztaltam a gyerekversenyek hangulatát is. Emellett öröm volt látni az eredményhirdetéseken a sok boldog, elégedett, mosolygós arcot is. Ezért és a jövőbeni sikerek segítése érdekében döntöttem az SZRSE támogatása mellett. Sok sikert kívánok a 2014-2015-ös szezonhoz!” - fogalmazott

Barna Zsolt

a Vidux Kft. képviseletében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.